Carte: Smile Design: A Guide for Clinician, Ceramist, and Patient

Autori: Gerard J. Chiche si Hitoshi Aoshima

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

(Smile Design: Ghid pentru medic, ceramist si pacient)

Satisfactia pe care o are pacientul la finalul unui tratament estetic depinde, in mare masura, de abilitatea medicului de a intelege dorintele pacientului si de a comunica eficient cu tehnicianul dentar.

Scopul acestui nou atlas clinic este facilitarea acestei comunicari tripartite; cartea este documentata de multi anu de colaborare intre un medic renumit la nivel mondial si un maestru ceramist. Aceasta carte frumos si colorat ilustrata prezinta intr-un stil simplu si direct obiectivele pacientului, planul de tratament, selectarea nuantelor si alte elemente ce tin de smile design (de ex. luminozitate, efecte incizale etc)

- pentru pacient, cartea are rolul de ghid vizual pentru variatele optiuni de tratament restaurativ existente si pentru metodele de a previzualiza rezultatele estetice ale tratamentului

- pentru medic, este un ghid de comunicare, pentru a demonstra posibilele abordari terapeutice si pentru a ajunge sa inteleaga preferintele pacientului

- un zambet natural, un zambet perfect sau un zambet intermediar, intre natural si tineresc

- pentru ceramist, cartea este o baza pentru a intelege intru totul compozitia zambetului dorit, forma dintelui si nuantele ce trebuie utilizate, efecte incizale.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.