OptiBond eXTRa Universal kit

36658

Sistem adeziv universal autogravant fotopolimerizabil bicomponent

769,00 lei
cu TVA

O MARCA. UN PROTOCOL. ORICE PROCEDURA

OptiBond eXTRa Universal este noul sistem adeziv de la KaVo Kerr cu tehnologia unica Smart pH, formula brevetata imbogatita cu monomer GPDM si sistem ternar de solventi
- Compatibilitate remarcabila cu practic toate tipurile de cimenturi, materiale compozite si de reconstituire a bonturilor, fara a mai fi nevoie de produse auxiliare
- Protocol pentru doua flacoane, usor și coerent, adaptat pentru orice tehnica de demineralizare
- Fiabilitate perfecta datorita tehnologiei OptiBond, cunoscuta ca „Standardul de aur" in ceea ce priveste adeziunea

Avantaje:

- Coerent si simplu
Va bazati pe un singur protocol pentru toate indicatiile: fie directe sau indirecte, cu orice tip de rasina, OptiBond eXTRa Universal ofera rezultate remarcabile si previzibile.

- Puternic si durabil
OptiBond eXTRa Universal asigura o dubla actiune eficienta atat asupra structurii dintelui, cat si a materialului de restaurare, rezultand o putere de adeziune eficienta si durabilitate pe orice tip de substrat ar prezenta pacientul. Rezultatul este unul de o calitate clara de fiecare data.

- Inteligent
Reduceti necesarul de materiale, alegand un singur sistem adeziv pentru toate tratamentele si tehnicile. Cu OptiBond eXTRa Universal aveti flexibilitatea de a alege tehnica de demineralizare preferata, fara grija produselor auxiliare.

- Estetic
Grosimea foarte redusa si in acelasi timp uniforma a filmului ofera rezultate estetice formidabile, precum si un avantaj important pentru aplicarea restaurarilor indirecte.

- Sigur
Tehnologia brevetata OptiBond ofera o patrundere excelenta in canaliculele dentinare, protejand impotriva microscurgerilor si a sensibilitatii postoperatorii. Cea mai buna tehnologie pentru o adeziune eXTRaordinara

Performanta sustinuta de probe:
Tehnologia dovedita OptiBond OptiBond eXTRa Universal are rezultate remarcabile, asigurand o putere de adeziune superioara atat la dentina cat si la smalt fata de principalii sai competitori*. Acest lucru ofera un rezultat consistent, pentru o multitudine de tehnici de demineralizare si de substraturi.

Actiune eficienta de umplere si de etansare
Componenta primer este intens acida si hidrofila, cu o capacitate unica de nanodemineralizare si o remarcabila patrundere in canaliculele dentinare. Componenta adeziva este hidrofoba, oferind o polimerizare eficienta, ce creste rezistenta mecanica, durabilitatea adeziunii si integritatea marginala.

Grosime imperceptibila a filmului
Formula unica are o umplutura anorganica redusa (doar 15%), rezultand un film invizibil cu ochiul liber. Rezultatul este deosebit de estetic fara sa afecteze in vreun fel rezistenta.

Mod de prezentare:
Kitul contine: primer - flacon 5ml, adeziv universal - flacon 5ml, 100 aplicatoare

CUM ALEGEM PRODUSUL POTRIVIT DIN GAMA?

Date tehnice

Priza
foto
Tip gravare
self-etch
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.