Microscop chirurgical OPMI PROergo Zeiss

Confort si precizie pentru microstomatologie

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

OPMI PROergo® de la ZEISS este un microscop chirurgical dentar ce ofera o varietate de functii convenabile, motorizate, care sustin manevrarea fara efort si stabilitatea mecanica. Sistemul de plutire libera permite o miscare lina si precisa intr-un design atragator si elegant.

Utilizarea ZEISS OPMI PROergo in timpul tratamentului faciliteaza o pozitie confortabila de lucru. Designul ergonomic ajuta la prevenirea durerilor de spate si gat.

Vedeți mai mult – tratați mai mult
ZEISS OPMI PROergo va permite sa vizualizati regiuni care altfel sunt greu de vazut. Iluminarea coaxiala directioneaza lumina acolo unde este nevoie. Chiar si canalele radiculare foarte inguste sunt iluminate si vizualizate eficient.

Confort si manevrare usoara – pentru propria sanatate
Stati confortabil intr-o pozitie verticala, corecta din punct de vedere ergonomic în timpul tratamentului pentru o zi de lucru mai relaxata. ZEISS OPMI PROergo ajuta la prevenirea apariției precoce a oboselii, precum si a problemelor de gat si spate.

ZEISS OPMI se adaptează la tine, nu invers
Varioskopul motorizat este deja integrat în ZEISS OPMI PROergo-ul dumneavoastra. Cu o raza lunga de actiune, acest sistem extrem de flexibil se potriveste cu ușurintă nevoilor dumneavoastra si diferitelor pozitii ale pacientului dumneavoastra.
Tubul pliabil f170/f260 oferă o gama larga de pozitii de lucru confortabile prin reducerea sau cresterea distantei pana la campul de tratament necesar.

Design functional, motorizat si ergonomic
SpeedFokus pentru focalizarea campului de tratament prin apasarea unui buton fara a fi nevoie sa mutati ZEISS OPMI PROergo sau sa va schimbati pozitia de lucru.
Manere proiectate ergonomic cu taste functionale pentru a controla focalizarea, zoomul si setarea celorlalte butoane functionale configurabile pentru a opera luminozitatea si SpeedFokus pentru a controla inregistrarea video.

Echilibru si frana – pentru o pozitionare precisa si fara efort
Prin deblocarea ambreiajelor magnetice de pe maner, puteți manevra cu usurință ZEISS OPMI PROergo in pozitia de lucru dorita – chiar daca sunt conectate simultan accesorii suplimentare, cum ar fi tubul de co-observare si adaptorul foto cu camera SLR.
Sistem magnetic Free Float pentru manevrarea ZEISS OPMI PROergo fara efort.
Sistemul poate compensa greutatea accesoriilor de pana la 14 kg.

Vizualizare digitala – pentru o mai mare claritate
O imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte: Pacientii solicita informatii detaliate pentru a-i ajuta sa inteleaga examinarea, cursurile de tratament si rezultatele așteptate. Imaginile si videoclipurile clare sunt extrem de valoroase pentru a imbunatati intelegerea si acceptarea pacientului dvs.:
- Camera video HD
- Recorder video digital HD pentru a salva videoclipuri si fotografii de inalta calitate
- Adaptor pentru fotografie digitala

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.