Microscop chirurgical OPMI pico Zeiss

Simplu si compact, pentru microstomatologie

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

OPMI® pico de la ZEISS, cel mai vandut microscop chirurgical ZEISS la nivel mondial, este alegerea medicilor. Face detaliile și structurile fine vizibile. ZEISS OPMI pico va permite sa vizualizati mai bine regiunile de interes si sa oferiti in mod constant pacientilor dumneavoastra examinari si tratamente de inalta calitate.

Vedere mai bună
ZEISS OPMI pico va permite sa vizualizati imagini cu contrast ridicat, cu culori reale – cheia pentru imbunatatirea calitatii examinarii si tratamentului. Cu acest microscop chirurgical dentar, optica si iluminarea merg mana in mana.

Ergonomie mai buna
În timp ce va tratati pacientii, puteti sta confortabil, intr-o pozitie verticala corecta din punct de vedere ergonomic pentru o zi de lucru mai relaxata.

Educatie mai buna
Imaginile din viata reala sunt foarte convingatoare. ZEISS OPMI pico poate gazdui o camera video full HD cu inregistrare si streaming, permitandu-va sa prezentati pacientilor material de inalta definitie pentru a explica procedurile.
Beneficiile unei camere full HD integrate:
•Toate elementele functionale sunt complet integrate in sistem pentru a evita dezordinea spațiului de lucru.
•Gata de utilizare când ZEISS OPMI pico este pornit.
•Sprijina co-observarea si documentarea.
•Curatarea simplificata a carcasei.
•Inregistrare USB integrata optional, precum si streaming in retea.

O mai buna integrare
Un instrument extrem de compact, cu o amprenta redusa, precum ZEISS OPMI pico, se potriveste perfect in aproape orice mediu de flux de lucru de practica. Pur si simplu conectati cablul, porniti alimentarea si ZEISS OPMI pico este gata de utilizare.
Integrarea completa a tehnologiei si designului in suspensie
•O arhitectura bine echilibrata
Elementele functionale precum consola de control video, camera video HD, cablurile, sursele de lumina si ghidajele de lumina sunt complet integrate in suport pentru a evita dezordinea spatiului de lucru.
•Diferite optiuni de sistem de suspensie
Gasiti solutia potrivita pentru cabinetul dumneavoastra stomatologic

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.