Test Bowie&Dick pentru autoclav

0124
17,01 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Se foloseste in autoclavul cu aburi pentru programele Bowie and Dick la testarea penetrarii aburului in sterilizator cu descarcarea dinamica de aer. Se introduce in autoclav, se porneste aparatul. Testul este de culoarea albastra și este infasurat in hartie (pus in mijloc). Daca se face sterilizarea, testul isi schimba culoarea din albastru in verde inchis in timpul fazei de difuzie dintr-un ciclu de sterilizare. Daca sterilizarea nu este completa, ramane albastru. Testul ofera o confirmare vizibila a detectarii prezentei aerului rezidual (se pune intre hartii pentru a se putea observa cat de bine patrunde sterilizarea pana la test), in urma monitorizarii zilnice pentru 3.5 minute la 134°-137°C.

Material: hartie creponata pusa intre foi de hartie.

Cerneala indicatoare nu contine metale grele

Perioada de valabilitate: 2 ani.

Rezultate reproductibile: pachetele de unica folosinta nu pot fi utilizate intr-un mod diferit sau necorespunzator.

Hartia indicatoare din interiorul pachetului este impregnata cu indicator de culoare albastra care vireaza in verde inchis spre negru, ceea ce confirma ca sterilizarea este efectuata corespunzator.

Nu trebuie sa intre in contact cu lichidul.

Caracteristici:

Noul pachet test de unica folosinta Bowie & Dick este un test foarte sensibil folosit pentru evidentierea aerului rezidual periculos sau a gazelor inerte din camera de sterilizare. Aerul rezidual sau gazele inerte pot periclita procesul de sterilizare.

Cerneala indicatoare isi schimba culoarea din albastru in verde inchis spre negru, atunci cand este expusa anumitor parametri de sterilizare. Schimbarea culorii este completa și uniforma.

Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick asigura securitate maxima monitorizarii sterilizarii. Se poate aprecia usor corectitudinea evacuarii aerului precum și asigurarea cantitatii corespunzatoare a aburului (concentratie non-critica a gazelor inerte). Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick nu contine metale grele. Nu are miros, nu are scurgeri și nu este vatamator.

Testul Bowie-Dick trebuie utilizat:

1) zilnic, daca la autoclav se sterilizeaza textile, saboti piele

2) cel putin o data pe saptamana, la autoclavul care sterilizeaza instrumente medicale

3) dupa fiecare reparatie sau interventie mecanica a aparatului

Prezentare: set pentru 1 utilizare

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.