ACTIVA Base-Liner

VB1

material pentru baza obturatiilor, priza duala

429,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

activa-bioactive-dental.jpg

Produsele ACTIVA BioActive sunt primele rasini dentare care inglobeaza:

- o matrice rasinica bioactiva ionic

- o componenta de rasina cauciucata ce absoarbe socurile

- umplutura din ionomeri de sticla reactivi care copiaza proprietatile fizice si chimice ale dintilor naturali. Aceste materiale bioactive participa activ la ciclurile de schimb ionic care regleaza chimia naturala a dintilor si salivei si contribuie la mentinerea structurii dentare si sanatatii orale.

ACTIVA are rezistenta, estetica si proprietatile fizice ale materialelor compozite si elibereaza o cantitatea mai mare de fluor decat ionomerii de sticla, combinand astfel cele mai bune proprietati ale ambelor materiale, fara insa nici un compromis.

ACTIVA face adeziune chimica la tesuturile dentare si sigileaza impotriva microinfiltratiilor bacteriene si datorita eliberarii si reincarcarii continue cu cantitati semnificative de ioni de calciu, fosfat si fluor, confera beneficii pe termen lung pacientilor.

Materialele bioactive ACTIVA sunt mai dure si mai rezistente la rupere decat majoritatea materialelor compozite: de 2-3 ori mai mare decat cea a compozitelor obisnuite si de 5-10 ori mai mare decat cea a ionomerilor de sticla. Spre deosebire de materialele traditionale care sunt hidrofobe, resping apa si sunt concepute pentru a fi pasive, ACTIVA este un material activ, tolerant la umezeala, care reactioneaza la schimbarile din mediul oral.

ACTIVA BioActive Restaurative la 1 an de zile

activa-bioactive-grafic.jpg

ACTIVA reactioneaza la schimbarile de pH din gura pentru a ajuta la fortificarea si reincarcarea proprietatilor ionice ale salivei, dintilor si materialului insusi. Din acest motiv, ACTIVA este considerat un material "inteligent".

ACTIVA contine apa, dar cu toate acestea are o solubilitate extrem de mica. Matricea rasinica ionica faciliteaza difuzia ionilor de calciu, fosfat si fluor, in timp ce-si mentine excelentele proprietati fizice asociate rasinilor si compozitelor.

Produsele ACTIVA nu contin Bisfenol A, Bis-GMA si nici alte tipuri de BPA.

Produsele ACTIVA sunt materiale pasta-pasta, in seringa cu automixare, cu polimerizare prin trei mecanisme: fotopolimerizare, autopolimerizare chimica, autopolimerizare prin reactie caracteristica ionomerilor de sticla.

ACTIVA Base-Liber are toate avantajele unui glasionomer, totul inglobat intr-o matrice rasinica rezistenta si rezilienta, care nu se va sfarama sau ciobi.

- Nuanta universala alb opac

- Nu necesita gravare acida sau adeziv/bonding

- Elibereaza si se reincarca cu ioni de calciu, fosfat, fluor

- Face adeziune chimica - sigileaza impotriva microinfiltratiilor bacteriene

- Fara sensibilitate post-operatorie, nu necesita adeziv/bonding

- Tolerant la umezeala, tehnica simplificata de aplicare

Mod de prezentare: seringa 5ml + varfuri

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.