3+1gratis

Apatos Mix granule de hidroxiapatita granulatie mare

A0210FS

Granule de hidroxiapatita de origine animala

518,26 lei
cu TVA

Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 29.02.2023

Apatos este un produs deproteinizat de origine naturala (in care granulele sunt exclusiv din componenta minerala, lipsind in totalitate colagenul) care, datorita proprietatilor sale similare osului uman mineralizat, poate fi folosit ca o alternativa la osul autogen.

apatos_aplicatie_3.jpg

Prezenta unei structuri naturale microporoase, faciliteaza formarea şi infiltrarea noului tesut osos in zona defectului, imbunatatind si accelerand procesul de reconstructie.

apatos_microscop_1.jpg apatos_microscop_2.jpg

Compozitie:

75% os spongios;

25% os cortical, deproteinizat - decolagenat, sub forma de granule

Aplicatii clinice

Umplerea alveolelor in scopul conservarii crestei osoase. Pregatirea situsurilor pentru implanturi, dehiscenţe osoase si stabilizarea primara a implanturilor post-extracţionale. Augmentarea şi reconstrucţia crestei alveolare. Umplerea defectelor derivate din rezectii apicale, chistectomii si dupa extractia dintilor inclusi

 apatos_aplicatie.jpg apatos_aplicatie_2.jpg

Materialul Apatos trebuie intotdeauna hidratat si amestecat cu cateva picaturi de ser fiziologic steril, pentru a activa matricea de colagen si pentru a-i mari proprietatile adezive; de asemenea, mixarea se poate realiza si cu picaturi din sangele pacientului.

Daca este necesar, produsul se poate hidrata cu medicamentul corespunzator tipului de interventie; mixtura astfel obtinuta se depune cu o spatula sau cu o seringa pentru biomateriale.

Proprietati fizice

GRANULOMETRIE: Mare: intre 1-2mm.

Produsul este usor radio-opac.

AMBALAREA: flacoane sterile de unica folosinţa

STERILIZARE: raze gamma

EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

Mod de prezentare: flacon 1g

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
3+1gratis