MP3 Granule de os prehidratate

A3005FS

Granule de os natural de origine porcina, colagenate, prehidratate cu colagen gel

Recomandat pentru sinus lift

592,43 lei
cu TVA

Adauga la produse dorite


1
Produs Referinta Stoc Pret
MP3 Granule de os prehidratate
Marime: 0.5cc
A3095FS 447.94 RON
MP3 Granule de os prehidratate
Marime: 1cc
A3005FS 592.43 RON
MP3 Granule de os prehidratate
Marime: 3x0.5cc
A3015FS 1334.86 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

CARACTERISTICI mp3

Amestec osos colagenat cortico-spongios, heterolog, cu granulometrie de 600-1000 microni, combinat corespunzator cu Gel 0 OsteoBiol.

Produsul se reabsoarbe treptat şi menţine constantă forma şi volumul iniţal al grefei (osteoconductivitate). Mai mult decat atat, prezenta matricei de colagen faciliteaza formarea cheagului sanguin şi invazia ulterioara a celulelor reparatorii şi regenerative. Aceste proprietati unice permit o extraordinara rata de neoformare osoasa, asigurand conservarea volumului grefei osoase, formarea unui ţesut osos sanatos si, in final, reabilitarea implantara de succes.

mp3_grafic.jpg

MOD DE UTILIZARE

Disponibil in seringi "ready-to-use", mp3 este foarte usor de folosit, eliminand etapa de hidratare si manipulare si, astfel, se reduce considerabil riscul contactului accidental cu eventualii agenti patogeni.

INDICATII CLINICE

Indicatia clinica principala a mp3 este in interventiile de sinus lift cu acces lateral, intotdeauna asociat cu membrana Evolution: seringa de mp3 poate fi aplicata direct prin accesul lateral, fara ca granulele sa fie hidratate, in prealabil, cu ser fiziologic sau sange. Datorita componentei de gel de colagen, mp3 permite o extraordinara stabilitate a grefei, în timp ce hidrofilia asigura absorbtia sanguina rapida, si, astfel, vascularizarea grefei.

mp3_aplicatie_2.jpg

mp3 poate fi folosit in asociere cu membrana Evolution pentru o conservare corespunzatoare a crestei alveolare: utilizarea acestui biomaterial limiteaza semnificativ reabsorbtia in latime si in inaltime a crestei alveolare (ce ar avea loc in mod natural in timpul vindecarii spontane) prin conservarea volumului crestal si permiţand inserarea implantului in cea de-a doua etapa chirurgicala.

mp3 este indicat in augmentarea orizontala (defecte osoase cu 2 pereţi) in asociere cu blocuri osoase autogene sau cu lamela corticala OsteoBiol

mp3_utilizari_clinice.jpg

Mod de prezentare

mp3 este disponibil in seringa şi poate fi folosit imediat. In acest mod se poate introduce in situsul receptor fara nicio alta manipulare anterioara sau hidratare

mp3_seringa.jpg

Proprietati fizice

Ţesut de origine: amestec de os cortico-spongios, de origine animala Colagen: pastrat şi 10% adaos de gel de colagen (OsteoBiol Gel 0)

Mod de prezentare: granule prehidratate şi gel de colagen

Compoziţia: 90% amestec granular, 10% gel colagen

Granulometrie: 600-1000 microni

Perioada de resorbţie: aproximativ 5 luni

mp3_histologie.jpg

Caz clinic

Sinus lifting cu acces lateral, cu augmentare orizontală şi implantare imediată

(Documentatie asigurata de Dr. Rosario Sentineri, Genova, Italia)

caz_clinic_mp3.jpg

Mod de prezentare: seringa 0,5cc / 1cc / 3 x 0,5cc

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.