GTO Granule de Os Colagenat si TSV Gel

MU0005S

amestec de granule de os colagenate si gel termoactiv

574,13 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
GTO Granule de Os Colagenat si TSV Gel
Marime: 0.5cc
MU0005S 574.13 RON
GTO Granule de Os Colagenat si TSV Gel
Marime: 2cc
MU0020S 1263.85 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

MATRICE DE OS CU FAZA DUALA + TSV GEL:

O COMBINATIE UNICA PENTRU STABILIZAREA GREFEI OSOASE

Datorita compozitiei inovatoare, TSV Gel de la OsteoBiol poate asigura stabilitatea mecanica a granulelor GTO in timpul procesului de grefare.TSV Gel este, astfel, resorbit rapid si nu influenteaza procesul natural de regenerare.

La temperatura camerei si a corpului, TSV Gel de la OsteoBiol este asemanator unui gel: nu se intareste, ci isi pastreaza consistenta moale, care asigura obtinerea unui amestec stabil si lipicios impreuna cu granulele GTO.

Noul standard de excelenta in biomateriale CARACTERISTICI

GTO de la OsteoBiol este un material de origine heterologa pentru grefarea osoasa. Este un amestec intre granulele spongioase si corticale colagenate cu o granulometrie cuprinsa intre 600 si 1000μm, combinate corespunzator cu TSV Gel de la OsteoBiol, care este un amestec de gel colagenat heterolog de tip I si tip III, cu acizi grasi polinesaturati si un copolimer sintetic biocompatibil diluat in solutie apoasa.

Compozitie:

~80% mix granulat

~20% TSV Gel de la OsteoBiol

GTO de la OsteoBiol este resorbabil gradual si este extrem de osteoconductiv. Mai mult decat atat, matricea de colagen conservata din granule faciliteaza coagularea sangelui si invazia ulterioara a celulelor reparatoare si regeneratoare.

Aceste proprietati unice permit o rata de succes excelenta a reconstructiei osoase, asigurand conservarea formei si a volumului grefei, un tesut osos nou sanatos si, prin urmare, o reabilitare reusita a implantului

MANEVRARE

GTO este un biomaterial prehidratat gata de utilizare si poate fi usor grefat in zona defectului, injectat direct din seringa sterila. In acest caz, medicii pot omiteprocesul de hidratare cu solutie salina sau sange, astfel economisind timp si reducand riscul expunerii la agentii patogeni.

Prezenta TSV Gel de la OsteoBiol asigura consistenta optima lipicioasa a materialului, care se modeleaza foarte usor pe peretii cavitatii afectate si este extrem de stabil.

clinicgto1.jpg

GTO de la OsteoBiol conturat si gata de grefat in zona defectului osos. Caz dr. Patrick Palacci, Marsilia, Franta

PREZENTAREA GENERALA A INDICATIILOR CLINICE

GTO de la OsteoBiol a fost conceput ca un biomaterial universal, usor de modelat pentru orice defect osos, in combinatie cu membranele Evolution de la OsteoBiol sau cu Lamina de la OsteoBiol, pentru protejarea grafei.

Multumita consistentei lipicioase, este indicat in principal pentru procedurile de augmentare verticala (ex. defecte cu 2 pereti, cand creasta este resorbita) si pentru cazurile de conservare alveolara, cand placa bucala este compromisa.

In timpul operatiei de sinus lifting, GTO de la OsteoBiol poate fi aplicat direct in fereastra osoasa, ajutand la stabilizarea implanturilor, in cazul implantarii imediate. GTO de la OsteoBiol poate fi folosit cu succes pentru tratarea leziunilor peri-implant si a defectelor infraosoase severe.

gto-indicatii.jpg

PROPRIETATI FIZICE

Originea tesutului: Amestec de os heterolog sponcortical colagenat

Tesut colagenat: Conservat

Forma fizica: Granule prehidratate si TSV Gel de la OsteoBiol

Compozitie ~80% mix granulat ~20% TSV Gel de la OsteoBiol

Granulometrie 600-1000 μm

Timp de resorbtie: aproximativ 5 luni

Pentru alte detalii si cazuri clinice, consultati brosura: (dati click pe link)

https://www.slideshare.net/terradent/gto-de-la-osteobiol

Mod de prezetare: seringa 0.5cc / 2cc

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.