Lamela elastica din corticala SOFT 35x35mm

LS35LS

Lamela elastica din os cortical colagenizat si modelabil

1.078,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Lamelele corticale OsteoBiol sunt produse din os cortical deantigenat de origine animala, provenite din tesuturi avizate, dupa o metoda exclusiva si brevetata Tecnoss, prin care se evita efectul de ceramizare a cristalelor de hidroxiapatita, accelerand resorbţia fiziologica. Dupa un proces de decalcifiere superficiala, capata o consistenta elastica, dar isi pastreaza de asemenea o structura compacta, tipica pentru osul cortical din care provine; marginile sunt moi, pentru a nu cauza microtraume tesuturilor vecine.

Lamela corticala OsteoBiol creeaza un spatiu optim si de aceea este un material ideal pentru Regenerare Tisulara Ghidata (GTR - Guided Tissue Regeneration).

lamela.jpg

Aplicatii clinice

Datorita faptului ca este decalcifiata si pliabila, in urma unui proces exclusiv de demineralizare Tecnoss, lamela este indicata in chirurgia maxilo-faciala si augmentarea crestei osoase, deoarece se adapteaza perfect atat la osul pe care este aplicata, de care se poate ancora cu micro-suruburi, cat si la tesuturile moi vecine.

De aceea poate substitui plasele din titan, fata de care prezinta avantaje remarcabile: suprafata are aceeasi structura neteda si moale ca o membrana, dar biocompatibilitatea si biodisponibilitatea sunt aceleasi cu ale tesutului autogen si numai in cazuri foarte rare creeaza probleme de dehiscenta

lamela_corticala_aplicatie.jpg

Proprietati fizice

DIMENSIUNE: 35x35 mm (1.0 mm grosime)

TIMP DE RESORBTIE: in medie 6 luni. Timpul de resorbţie al lamelei este strict dependent de locul pe care se grefeaza şi gradul acestuia de vascularizare

AMBALAREA: flacoane sterile de unică folosinta, uscata sau in solutie alcoolica

STERILIZARE: raze gamma

EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.