Bloc spongios colagenat 10x10x20

BN1E

Blocuri spongioase din os natural de-antigenat 10 x 10 x 20mm

716,00 lei
cu TVA

Os deantigenat de origine animala, obtinut printr-un proces patentat Tecnoss, prin care se evita ceramizarea cristalelor de hidroxiapatita; accelereaza in acest fel resorbtia fiziologica.

Resorbabil in totalitate, blocul sustine osul nou format, pastrandu-si forma si volumul constante (proprietatea de osteoconductivitate). Mai mult decat atat, datorita continutului de colagen, faciliteaza formarea cheagului si in consecinta invazia celulelor regenerative si reparatoare, cu restitutie ad integrum.

Perfect biocompatibil si biodegradabil (aceste calitati au fost recunoscute prin teste efectuate pe tesuturi vii, realizate la Universitatea din Torino, conform metodei ISO 10993). Datorita "higroscopicitatii" marcate, pot functiona ca purtatori de substanţe medicamentoase.

 bloc_spongios_1.jpg

Aplicatii clinice

Chirurgie maxilo-faciala: reconstructie totala sau partiala a unor zone anatomice afectate in urma unor accidente sau tumori, aditie osoasa dupa extractii, rezectii apicale, chisturi odonotogene, creste despicate.

Parodontologie: pungi parodontale, aditii in zone de expunere a furcaţiilor (chiar de dimensiuni mari)

Implantologie: umplere alveolara optima in implantari post-extractionale imediate, in care faciliteaza stabilitatea primara; tratamentul dehiscenţelor si a periimplantitelor

bloc_spongios_2.jpg

Proprietati fizice

TIMP DE RESORBTIE: Timpul de resorbtie este strict dependent de locul grefarii, de gradul de vascularizare a tesutului primitor si de conditia clinica a pacientului.

In general, se resoarbe in minim 8 luni.

AMBALAREA: flacoane sau blistere sterile de unica folosinta

STERILIZARE: raze gamma

Descarca

Instructiuni

Descarca (61.58k)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.