Lamela elastica din corticala FINE 40x20 mm

Lamela elastica din os cortical colagenizat şi modelabil

Preţ de la 905 lei / buc

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Lamelele corticale OsteoBiol sunt produse din os cortical deantigenat de origine animală, provenite din ţesuturi avizate, după o metodă exclusivă şi brevetată Tecnoss, prin care se evită efectul de ceramizare a cristalelor de hidroxiapatită, accelerând resorbţia fiziologică. După un proces de decalcifiere superficială, capătă o consistenţă elastică, dar îşi păstrează de asemenea o structură compactă, tipică pentru osul cortical din care provine; marginile sunt moi, pentru a nu cauza microtraume ţesuturilor vecine. Lamela corticală OsteoBiol creează un spaţiu optim şi de aceea este un material ideal pentru Regenerare Tisulară Ghidată (GTR - Guided Tissue Regeneration).

Aplicatii clinice
Datorită faptului că este decalcifiată şi pliabilă, în urma unui proces exclusiv de demineralizare Tecnoss, lamela este indicată în chirurgia maxilo-facială şi augmentarea crestei osoase, deoarece se adaptează perfect atât la osul pe care este aplicată, de care se poate ancora cu micro-şuruburi, cât şi la ţesuturile moi vecine.
De aceea poate substitui plasele din titan, faţă de care prezintă avantaje remarcabile: suprafaţa are aceeaşi structură netedă şi moale ca o membrană, dar biocompatibilitatea şi biodisponibilitatea sunt aceleaşi cu ale ţesutului autogen şi numai în cazuri foarte rare creează probleme de dehiscenţă

lamela_corticala_aplicatie.jpg

Proprietati fizice
DIMENSIUNE: 40x20 mm (0.8 - 1.0 mm grosime)
TIMP DE RESORBŢIE: in medie 6 luni. Timpul de resorbţie al lamelei este strict dependent de locul pe care se grefează şi gradul acestuia de vascularizare
AMBALAREA: flacoane sterile de unică folosinţă, uscata sau in solutie alcoolica
STERILIZARE: raze gamma
EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

Puteti vedea aici titlurile unor articole publicate de specialisti in reviste stiintifice din toata lumea, ce au ca obiect materialele OsteoBiol si rezultatele utilizarii acestei tehnologii inovatoare.

Instrucţiuni

Descarcă Fişierul (PDF) Descarcă Fişierul (PDF)

Pentru a vizualiza acest fişier aveţi nevoie de utilitarul Adobe Acrobat Reader

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (46)