Membrana Duo Teck Felt 25x25mm

Membrane liofilizate din colagen, grosime 0.2mm, 25 x 25 mm

Preţ de la 798 lei / 6 bucati

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Duo-Teck este o membrană din colagen liofilizat de origine cabalina, nealergică şi resorbabilă în totalitate.

Duo-Teck posedă o activitate bună de osteoinductivitate şi osteoconductivitate. Acţiunea chemotactică a colagenului asupra celulelor ţesuturilor le creşte activitatea şi eliberează factorii de creştere, permiţând fomarea rapidă a cheagului primar şi o regenerare tisulară ghidată şi formarea de os trabecular clasa II de bună calitate.

Aplicatii clinice
Parodontologie: Duo-Teck este o membrană de importanţă primară în chirurgia parodontală, în care nu este necesară o spaţiere extinsă, ci doar o simplă separare a ţesuturilor, între lamboul gingival repoziţionat şi suprafaţa expusă a rădăcinii.

duo_teck_aplicatie.jpg

Chirurgie orala şi implantologie: Duo-Teck este indicată în toate cazurile în care o separare nerigidă este necesară între ţesuturi cu diferite consistenţe; de ex. Duo-Teck se foloseşte pentru a sprijini membrana sinusului maxilar la o operaţie de lifting de sinus, pentru a evita leziunile accidentale cauzate de propulsarea materialul de adiţie folosit. Se foloseşte de asemenea pentru închiderea unei antrotomii, când operaţia se face pentru o ridicare considerabilă a sinusului maxilar, înainte de reaplicarea lamboului mucogingival.

Proprietati fizice

GROSIME: 0.2mm
TIMP DE RESORBTIE: în medie 15 zile
AMBALARE: Blister steril de unică folosinţă
STERILIZARE: raze gamma
EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

Puteti vedea aici titlurile unor articole publicate de specialisti in reviste stiintifice din toata lumea, ce au ca obiect materialele OsteoBiol si rezultatele utilizarii acestei tehnologii inovatoare.

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (45)