mp3 granule de os prehidratate (1cc)

Granule de os natural de origine porcina, colagenate, prehidratate cu colagen gel Recomandat pentru sinus lift

Preţ de la 541 lei / seringa

Website în lucru! Preţuri informative!

 

CARACTERISTICI mp3
Amestec osos colagenat cortico-spongios, heterolog, cu granulometrie de 600-1000 microni, combinat corespunzător cu Gel 0 OsteoBiol®. Produsul se reabsoarbe treptat şi menţine constantă forma şi volumul iniţal al grefei (osteoconductivitate). Mai mult decât atât, prezenţa matricei de colagen facilitează formarea cheagului sanguin şi invazia ulterioară a celulelor reparatorii şi regenerative. Aceste proprietăţi unice permit o extraordinară rată de neoformare osoasa, asigurând conservarea volumului grefei osoase, formarea unui ţesut osos sănătos şi, în final, reabilitarea implantară de succes.
mp3_grafic.jpg

MOD DE UTILIZARE
Disponibil în seringi "ready-to-use", mp3 este foarte uşor de folosit, eliminând etapa de hidratare şi manipulare şi, astfel, se reduce considerabil riscul contactului accidental cu eventualii agenţi patogeni.

INDICATII CLINICE
Indicaţia clinică principală a mp3 este în intervenţiile de sinus lift cu acces lateral, întotdeauna asociat cu membrana Evolution: seringa de mp3 poate fi aplicată direct prin accesul lateral, fără ca granulele să fie hidratate, în prealabil, cu ser fiziologic sau sânge. Datorită componentei de gel de colagen, mp 3 permite o extraordinară stabilitate a grefei, în timp ce hidrofilia asigură absorbţia sanguină rapidă, si, astfel, vascularizarea grefei.
mp3_aplicatie_2.jpg
Mp3 poate fi folosit în asociere cu membrana Evolution pentru o conservare corespunzătoare a crestei alveolare: utilizarea acestui biomaterial limitează semnificativ reabsorbţia în lăţime si in înălţime a crestei alveolare (ce ar avea loc în mod natural în timpul vindecării spontane) prin conservarea volumului crestal şi permiţând inserarea implantului în cea de-a doua etapă chirurgicală.
Mp3 este indicat în augmentarea orizontală (defecte osoase cu 2 pereţi) în asociere cu blocuri osoase autogene sau cu lamela corticală OsteoBiol®

mp3_utilizari_clinice.jpg

Mod de prezentare
mp3 este disponibil în seringă şi poate fi folosit imediat. În acest mod se poate introduce în situsul receptor fără nicio alta manipulare anterioara sau hidratare
mp3_seringa.jpg

Proprietati fizice

Ţesut de origine: amestec de os cortico-spongios, de origine animală
Colagen: păstrat şi 10% adaos de gel de colagen (OsteoBiol Gel 0)
Mod de prezentare: granule prehidratate şi gel de colagen
Compoziţia: 90% amestec granular, 10% gel colagen
Granulometrie: 600-1000 microni
Perioada de resorbţie: aproximativ 5 luni

mp3_histologie.jpg

Caz clinic
Sinus lifting cu acces lateral, cu augmentare orizontală şi implantare imediată
(Documentatie asigurata de Dr. Rosario Sentineri, Genova, Italia)

caz_clinic_mp3.jpg

Prezentare: seringa 1cc

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (47)