Gume universale diamantate Double Diamond

Sistem universal de lustruit - gume siliconice impregnate cu diamant

Preţ de la 38 lei / buc

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Acum puteti utiliza un singur sistem atat pentru compozit cat si pentru portelan!

D-Fine Double Diamond
Pana acum trebuia sa utilizati un sistem (gume, discuri, benzi, pasta de lustru) pentru lustruirea portelanului si altul pentru compozitele hibride. Acum, toate acestea sunt istorie.
Noua si unica noastra linie de gume D-Fine Double Diamond acorda libertatea de a lustrui impecabil ambele suprafate cu aceeasi tehnica si aceleasi gume!!!
Acum veti obtine un lustru superior intr-un timp mai scurt, fara a fi nevoiti sa apelati la nici o pasta de lustru!

Guma de lustruit diamantata #1 din stomatologie!
D-Fine Double Diamond de la Clinician's Choice, premiata ani la rand de catre Reality Esthetics, contine de 20 de ori mai multe particule de diament decat gumele de lustruit traditionale. D-Fine simplifica radical modul de a obtine o finisare cu un lustru superior!


Tehnica foarte simpla
Primul pas - pre-lustru cu gumele mov. Primele gume pentru pre-lustru care sunt impregnate cu particule de diamant (de 45 microni). Cu aceste gume puteti crea o topografie neteda a suprafetelor (compozite hibride si portelan) si asigura un luciu initial foarte bun chiar din prima etapa. Iar acest luciu initial este cheia obtinerii unui super-luciu final.


Lustruirea finala - super-stralucire la viteza dubla!

Gumele D-Fine Double Diamonds pentru luciul final (portocalii) sunt impregnate cu particule de diamant de dimensiune mai mica decat orice alt sistem de lustruire, veti obtine un luciu mai bun intr-un timp mai scurt.


Flexibilitate neegalata

Unul dintre primele lucruri pe care le veti observa este flexibilitatea gumelor D-Fine. Materialul fiind mai flexibil, guma va "imbratisa" mult mai indeaproape topografia suprafetei si chiar marginile gingivale vor fi lustruite, fara riscul gravarii


Eficienta ridicata = costuri reduse

Majoritatea gumelor de lustruit pot fi folosite o singura data. Gumele D-Fine pot fi folosite de foarte multe ori, si se pot autoclava pana la 135 C. Folositi-le aplicand o presiune usoara si durata de viata a gumelor va creste.

Forme disponibile in stoc: #2, #5 si #8.

Aplicaţii


Compoziţie


Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (87)