Icon Proximal Starter kit

Produs inovator pentru tratarea micro-invaziva a cariilor incipiente, fara a mai fi nevoie de folosirea instrumentelor rotative conventionale

Preţ de la 303 lei / kit sau 515 lei / 2 kituri

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Oferta speciala!
Cumparati 2 kituri de Icon Vestibular / Proximal cu 15% discount / pachet!

Promotie valabila in limita stocului disponibil pana la 31.03.2020.

Freza? Nu, multumesc!

Prioritatea Icon: Conservarea tesuturilor dentare integre

Cu noul Infiltrant Icon de la DMG, intrati intr-o noua era a tratamentului stomatologic.
Acum aveti sansa de a trata si elimina cariile incipiente folosind o tehnica nemaiintalnita pana acum, care ii va incanta cu siguranta pe pacientii dumneavoastra. Aceasta tehnica elimina nevoia de a utiliza frezele, nu provoaca durere si nu distruge tesuturile sanatoase ale dintilor. Utilizati acest produs si oferiti-le pacientilor dumneavoastra un tratament micro-invaziv.

Problema: cariile incipiente!

carii-interprox.jpg

Metodele de tratament de pana acum nu pot oferi solutii multumitoare:
- Tratamentul prin fluorizare?
Nu este intotdeauna eficient in tratarea cariilor in stadii avansate.
- Obturarea?
Sacrifica portiuni serioase de tesut dentar sanatos.

Solutia revolutionara: Icon de la DMG

- Creat in colaborare cu Universitatea Charite din Berlin si cu Universitatea din Kiel
- Testat "in vitro" si "in vivo"
- Cu Icon puteti elimina cariile incipiente fara a folosi frezele si fara a distruge portiuni de tesut dentar sanatos
- O noutate o reprezinta si aplicatorul interproximal, care asigura extrudarea cu usurinta si in mod uniform a materialului in spatiul interdentar, greu de accesat altfel.

Prima etapa a metodei infiltrarii cariei este gravarea acida a suprafetei acesteia cu un gel cu HCl. Apoi, dupa curatarea si uscarea leziunii carioase, infiltrantul penetreaza porii cariei, capacitate datorata proprietatilor fizico-chimice speciale ale infiltrantului. Aceasta noua metoda permite un tratament al cariilor incipiente ce nu necesita prepararea cavitatii cu instrumente rotative conventionale (freze), astfel ca se conserva in intregime tesuturile adiacente leziunii carioase.

Avantaje extraordinare pentru medici si pentru pacienti

- Se stopeaza evolutia leziunii carioase
- Se conserva zonele neafectate ale dintelui
- Suprafata are aspecul smaltului sanatos. Aceasta metoda poate fi utilizata si pentru a trata "petele albe" cariogene rezultate dupa indepartarea bracket-urilor.
- Se asigura prelungirea duratei de viata a dintelui
- Tehnica elimina durerea (fara a utiliza vreun anestezic) si anxietatea pacientilor fata de turbina, iar frezele devin inutile
- Tratament simplu, in cadrul unei singure consultatii
- Datorita proprietatilor micro-invazive, poate fi utilizat cu succes in pedodontie

Mai multe informatii despre acest produs gasiti aici

Icon proximal:
1 seringa - 0.3 ml Icon-Etch
1 seringa - 0.45 ml Icon-Dry
1 seringa - 0.45 ml Icon-Infiltrant
6 aplicatoare interproximale
1 aplicator Luerlock
4 pene dentare

O trusa este suficienta pentru tratarea a doua leziuni carioase incipiente

Este disponibila si trusa de Icon Vestibular

Opinia Ta Contează

Pentru ca opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să folosiţi formularul următor...

10 Opinii Exprimate

de aici rezulta 125 lei costul tratamentului(pe medic) unei leziuni carioase,dupa impozit,manopera,plata chitantei si lucru cat se poate cere unui pacient ?

Decizia aceasta apartine fiecarui medic in parte, la fel ca si pentru celelalte tratamente.
Insa ca referinta, in Germania, tratamentul cu Icon costa in jur de 100 Euro. Recomandarea producatorului este ca un tratament cu Icon sa fie taxat la fel ca o obturatie directa estetica sau chiar putin mai mult.

Sa intelegem ca dvs. recomandati un pret de lista per obturatie de 400 ron?In conditiile actualei crize economice?...cred ca va trebui sa umblati serios la pret daca o sa doriti sa vindeti intradevar acest produs ce pare, teoretic, inovator...bafta!

Este o oportunitate care vine in sprijinul tratamentelor conservatoare moderne si merita fructificata.

O obturatie estetica are ca si pret aprox. 100 ron in Romania, pentru Icon ar fi 100 euro...eh, daca vrei lux il platesti!:) Mie mi se pare o varianta interesanta...vin la prezentare ca sa ma lamuresc mai bine..

Este recomandarea producatorului, bazata pe experienta acumulata cu acest produs in Germania in ultimii doi ani, de cand a fost lansat Icon.
Orice produs inovator sau unic pe piata este intotdeaua considerat mai scump, mai ales in prima perioada de la lansare, si poate chiar dupa. Ganditi-va de exemplu la doua produse de la 3MESPE: Impregum (scump, nu?, dar mai este altul similar?) si la Ketac (cam ieftin comparativ cu Fuji, nu?).
Fiind un concept nou, este firesc sa existe incertitudini si unii clienti sa priveasca cu neincredere aceasta noua solutie. Dar asa se intampla mereu...
Intradevar, fata de o obturatie clasica, insa invaziva, costul este mai mare. Dar, la fel cum o obturatie facuta cu Evicrol nu este taxata de nici un medic la fel cu o obturatie facuta cu Kalore.... Este evident ca acest produs nu se adreseaza tuturor pacientilor... dar nici implanturile dentare de altfel.... si nici macar metalo-ceramica, chiar si cea facuta pe nichel-crom....
Ramane insa la latitudinea fiecarui medic, sa aleaga varianta optima de materiale folosite si solutii propuse de cabinetul sau.
Icon este doar o noua optiune pentru o anumita categorie de afectiuni.

Desi este criza si pentru unii poate parea un pret foarte mare, sunt destul de multi medici si clinici care realizeaza obturatii cu mai mult de 100 ron.
Chiar si in vremuri de criza exista pacienti cu bani (avem peste 300 de milionari in Euro!!!!!, doar de-asta apare suplimentul acela de la Capital) si exista si medici care au o pasiune pentru ceea ce fac, si pentru estetica in particular. In fond, restaurarile dentare trebuie sa fie nu numai functionale, ci si estetice. Pentru ca daca se vede ca "dintele e pus", pacientul cu siguranta nu va fi multumit, chiar daca a platit putin....
Va asteptam la prezentare!

Singura mea curiozitate este daca cu adevarat este eficient. eu cred ca astfel de produse sunt in faza de inceput si nu sunt convins ca s-a ajuns la maturitate cu acest concept de ex. cum s-a ajuns la maturitate cu bondingul si materialul compozit ceea ce reprezinta oarecum o metoda sigura.
cat despre pret cred ca nu se pune prea mare problema daca compusul acesta e cu adevarat valoros.
cred ca fiecare isi paote face niste calcule si cu siguranta se vor gasi oameni care sa dea 100 euro si in romania pt asa ceva ( daca tot dau 100 euro pe o MC ) dar singura intrebare mare este cat de eficient e si cat de mare e garantia ca daca e eficient numai in petele cretoase si cariile in smalt.....e greu sa convingi un pac ca merita banii cata vreme el nu vede nici o carie acolo.

Bună seara! Este valabil și pentru copii? Există o limită de vârstă? Mulțumesc!

Buna ziua,

Produsul Icon este adresat mai ales copiilor. Acesta se poate folosi la orice copil, indiferent de varsta, atata timp cat este cooperant.

O zi buna!

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (71)