LUNOS MyFlow Durr

Piesa de mana pentru air flow, pentru curatarea cu jet de pudra de profilaxie

LUNOS MyFlow Durr

Preţ: 5.091 Lei / bucata

Oferta unica - LICHIDARE DE STOC!

Pret de lista: 7200 lei

In plus, la achizitia unei piese de mana MyFlow, veti primi GRATIS 4 flacoane de pudra de profilaxie Lunos Gentle Clean, aroma neutraDatorita acestei piese de mana, special proiectata pentru sistemul de profilaxie Lunos, nu va veti mai intrerupe din lucru aproape deloc, iar calea catre obtinerea unui zambet stralucitor va fi extrem de simpla si la indemana.

Caracteristicile, printre care se numara riscul scazut de infundare cu pudra, datorita componentele 100% compatibile, posibilitatea de a o steriliza termic si designul ergonomic, echilibrat, asigura un tratament perfect. Si... cel mai important dintre toate: datorita compartimentului schimbabil, recipientul pentru pudra poate fi umplut inainte de inceperea tratamentului si apoi inlocuit cu usurinta in timpul lucrului.


Lunos-MyFlow-cap.jpgVarful se poate roti 360 de grade, asigurand un tratament foarte ergonomic.


Lunos-MyFlow-incarcare.jpgRezervorul de pudra poate fi schimbat foarte simplu, chiar si in timpul tratamentului, evitand astfel timpii pierduti cu completarea cu pudra, asigurand in acelasi timp si un mod lucru mai curat.


Lunos-MyFlow-autoclavabil.jpgPiesa de mana si piesele individuale ale acesteia sunt fabricate din plastic termorezistent, de aceea pot fi sterilizate in autoclav.


Lunos-MyFlow-rezervoare.pngPregatirea rezervoarelor: Inchiderea cu valva permite umplerea rezervoarelor inainte de inceperea tratamentului, putand fi ulterior pastrate in tavitele speciale.


Piesa de mana MyFlow se cupleaza la furtunul de turbina prin intermediul oricaei cuple rapide KaVo MULTIflex (cupla este disponibila separat)
Este disponibila la comanda si pentru cuple rapide NSK, Bien Air, Sirona, W&H.

Producător

DurrDental
Germania

DurrDental

Opinia Ta Contează

Pentru ca opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să folosiţi formularul următor...

Publică Opinia Ta!

Sus