LUNOS MyFlow Durr

Piesa de mana pentru air flow, pentru curatarea cu jet de pudra de profilaxie

Preţ de la 5.391 lei / bucata

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Pret lista: 6.230 lei

BONUS!! La achizitia unei piese de mana MyFlow, veti primi GRATIS 4 flacoane de pudra de profilaxie de la DURR:
3x Lunos Gentle Clean (aroma de menta, neutra si de portocale)
1x Lunos Perio Combi (aroma neutra)

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pentru Lunos MyFlow cu cuplare KaVo MultiFlex, pana la 31.12.2019Datorita acestei piese de mana, special proiectata pentru sistemul de profilaxie Lunos, nu va veti mai intrerupe din lucru aproape deloc, iar calea catre obtinerea unui zambet stralucitor va fi extrem de simpla si la indemana.

Caracteristicile, printre care se numara riscul scazut de infundare cu pudra, datorita componentele 100% compatibile, posibilitatea de a o steriliza termic si designul ergonomic, echilibrat, asigura un tratament perfect. Si... cel mai important dintre toate: datorita compartimentului schimbabil, recipientul pentru pudra poate fi umplut inainte de inceperea tratamentului si apoi inlocuit cu usurinta in timpul lucrului.


Lunos-MyFlow-cap.jpgVarful se poate roti 360 de grade, asigurand un tratament foarte ergonomic.


Lunos-MyFlow-incarcare.jpgRezervorul de pudra poate fi schimbat foarte simplu, chiar si in timpul tratamentului, evitand astfel timpii pierduti cu completarea cu pudra, asigurand in acelasi timp si un mod lucru mai curat.


Lunos-MyFlow-autoclavabil.jpgPiesa de mana si piesele individuale ale acesteia sunt fabricate din plastic termorezistent, de aceea pot fi sterilizate in autoclav.


Lunos-MyFlow-rezervoare.pngPregatirea rezervoarelor: Inchiderea cu valva permite umplerea rezervoarelor inainte de inceperea tratamentului, putand fi ulterior pastrate in tavitele speciale.


Piesa de mana MyFlow se cupleaza la furtunul de turbina prin intermediul oricaei cuple rapide KaVo MULTIflex (cupla este disponibila separat)
Este disponibila la comanda si pentru cuple rapide NSK, Bien Air, Sirona, W&H.

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (72)