Luxatemp Star cartus 76g

Material bisacrilic pentru coroane si punti provizorii de durata, realizate direct

Preţ de la 435 lei / cartus

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Luxatemp este de ani de zile MATERIALUL de electie pentru realizarea coroanelor si puntilor provizorii in cabinet. Acum, acesta a devenit si mai bun, si mai performant.
Noul Luxatemp Star impresioneaza din nou prin imbunatatirea unui material deja excelent. Rezistenta la rupere si indoire este acum si mai mare, la fel si duritatea initiala. Timpul de priza a fost redus, Luxatemp Star fiind acum si mai confortabil de utilizat. Cu Luxatemp Star, restaurarile provizorii sunt deosebit de durabile, estetice, stabile.

"Top Provisional Material" si "Best of the Best" sunt calificativele oferite de curand de American Dental Advisor materialului Luxatemp Fluorescence de la DMG. De alfel, acest produs de succes a fost recunoscut in repetate randuri ca fiind cel mai bun material pentru realizarea restaurarilor de coroane si punti provizorii. Reactia companiei DMG? Au realizat un material si mai bun, Luxatemp Star.
In crearea acestui material, punctul de maxim interes al producatorilor a fost aspectul stabilitatii mecanice. Pe langa marirea duritatii initiale, Luxatemp Star ofera cele mai bune rezultate in privinta riscului de fracturare si a rezistentei la indoire, asigurand astfel o mai mare stabilitate si longevitate.
Chiar si stabilitatea cromatica pe termen lung a fost optimizata.

caract_fizice_luxatemp_star.jpg

In plus, Luxatemp Star atinge duritatea finala in aproape 5 minute - mai rapid decat predecesorul sau.
Au fost pastrate proprietatile demonstrate ale materialului Luxatemp, precum buna manevrabilitate si fluorescenta naturala.

Luxatemp Star vs alte materiale pentru restaurari provizorii

luxatempstar_comparatie.jpg

luxatempstar_comparatie2.jpg

luxatempstar_comparatie3.jpg

luxatempstar_comparatie4.jpg

Mod de prezentare:
- cartus 76g, 15 varfuri aplicatoare
nuante: A1, A2, A3, Bleach

Nota: dintr-un cartus se pot obtine in medie 38 de coroane sau 25 de punti de 3 elemente

- compatibil cu pistoale 50ml 10:1

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (9)