Pivoti "911 Conic" din fibra de cuart refill 10buc

Pivoti estetici din fibra de cuart - "911 Conic" (Premier)

Preţ de la 100 lei / cut

Website în lucru! Preţuri informative!

 

NOU!
Acum, pivotii "911" sunt realizati din fibra de cuart in matrice din rasina epoxy.

Pivotii din fibra de cuart sunt cel mai nou model de pivoti pe care ii ofera Micro.Medica. Acest tip de cristal reprezinta rezultatul a numerosi ani de cercetari si experimente, iar utilizarea unor materii prime de o puritate crescuta si a unei tehnologii de productie inovatoare a permis obtinerea unui produs cu proprietati unice.

Printr-un amestec perfect intre fibra de cuart si rasina epoxy, a fost creat un pivot de o transparenta incredibila si proprietati mecanice exceptionale. Procesul de redare a acestei transparente este extrem de dificil si de complex atunci cand este utilizata rasina epoxy. Acesta este motivul pentru care multi producatori de pivoti, care nu au cunostintele sau tehnologia necesare, ii evita, folosind in schimb rasini de vinil sau de poliester, cu care obtin o transparenta discreta, insa care au proprietati chimice si mecanice semnificativ mai scazute decat rasina epoxy.

poza_film_pivoti.jpg

Proprietati fizice - comparatie epoxy vs vinilester / poliester

pivoti-grafic-1.jpg

Modulul de elasticitate apropiat de cel al dentinei face din rasina epoxy materialul cel mai potrivit instrument pentru a obtine o buna rezistenta a reconstructiei.

pivoti-grafic-4.jpg

Pivotii "911"
Corpul pivotului este conic. Capatul ocluzal este prevazut cu retentii, facilitand reconstructia bontului cu compozit, economisind in acelasi timp material.

Dimensiuni:
Lungime: 16mm
Diametrul la baza/la apex:
- 1.25/0.7mm (conicitate 2%)
- 1.45/0.9mm (conicitate 2%)
- 1.65/1.1mm (conicitate 2%)

Prezentare:

Cutie cu 10 pivoti

911_conic.jpg

Protocol de cimentare pentru pivotii din fibra de sticla - instructiuni

Protocol de cimentare pentru pivotii din fibra de sticla - reprezentare grafica

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (16)