LuxaCore Z Dual A3 seringa 9g

Compozit cu priza duala pentru restaurari de bonturi dentare

LuxaCore Z Dual A3 seringa 9g

Preţ: 149 Lei / seringa

Produsul beneficiaza de materialele si tehnologiile cele mai recente din domeniu: dioxidul de zirconiu si nanotehnologie autentica.
LuxaCore Z are proprietati mecanice extrem de apropiate de ale dintelui natural. Niciun alt produs din aceasta categorie nu reuseste sa egaleze performantele LuxaCore Z. Secretul consta in tehnologia patentata de catre DMG - umplutura anorganica dintr-un amestec de particule de dioxid de zirconiu cu dimensiuni nanometrice. Datorita acestei umpluturi speciale, DMG a reusit sa realizeze un produs superior chiar mult premiatului LuxaCore.
Caracteristicile extraordinare ale acestui produs sunt:
- comportament la slefuire identic cu dentina naturala
- rezistenta foarte mare la compresie = stabilitate si rezistenta a restaurarii sub lucrarea protetica.

Folosirea nanotehnologiei duce de multe ori la aglomerarea particulelor in matricea rasinica, ceea ce scade omogenitatea compozitului si afecteaza implicit proprietatile mecanice: rezistenta la compresie si comportamentul la slefuire. Nanotehnologia patentata DMG impiedica aparitia acestui fenomen. Particulele raman separate, amestecul omogen, iar materialul poate beneficia de toate avantajele pe care nanotehnologia o ofera.

Fluiditate excelenta - garanteaza adaptarea optima la peretii canalului radicular si la pivoti. Grosimea peliculei de ciment de doar 20 microni este un avantaj decisiv la folosirea materialului pentru cimentarea pivotilor (conform standardelor ISO 4049, limita pentru cimenturi de precizie este de 25 microni).

Avantaje:
- priza duala - control mai bun al prizei, "priza la comanda"
- atinge rigiditatea finala imediat
- aplicare directa intraoral prin varfurile speciale
- se slefuieste exact ca dentina - preparatie predictibila
- adaptare perfecta
- rezistenta foarte mare

Seringa Smartmix (9g), nuanta A3

Producător

DMG - protetica si restaurare coronara
Germania

Opinia Ta Contează

Pentru ca opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să folosiţi formularul următor...

2 Opinii Exprimate

buna ziua. as dori sa stiu daca pot folosi adezivul onestep plus la cimentarea pivotilor si refacerea bonturilor cu luxacore z. Pe prospectul in romaneste scrie a se evita folosirea unui adeziv one bottle. Dar d-nul Smarandescu spunea ca onestep-ul are ph aproape de neutru si ca merge si pe rasini auto si duale. Nu stiu ce sa cred...Va rog sa ma lamuriti.Va multumesc

Da, One-step Plus se poate folosi cu succes cu LuxaCore Z. Este perfect compatibil si cu rasinile cu priza duala sau auto. Avem studii atat interne (de la Bisco) cat si publicate de organisme independete, care sa confirme acest lucru. Vi le putem pune dispozitie la cerere.
Intr-adevar, compatibilitatea este data de ph-ul neutru.
Prospectul face referire la adezivii "totul intr-o sticluta" ("all-in-one"), adica cu auto-gravare (self etch), care, in marea lor majoritate, au un caracter acid (deoarece trebuie sa patrunda prin smear-layer); si implicit sunt incompatibili cu rasinile cu priza duala si auto.
One-Step Plus este un adeziv cu aplicare in doua etape, ce necesita gravare acida intr-o etapa separata.
Exprimarea originala, precum si traducerea, este putin neclara, drept pentru care va fi modificata.

Publică Opinia Ta!

Sus