Premise Standard Kit 8 seringi

Nanocompozit universal fotopolimerizabil

Preţ de la 829 lei / bucata

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Oferta speciala!

Pret de lista 1.590 lei/

Oferta este valabila pana pe 30.04.2019, in limita stocului disponibil.

Setul Premise Standard Kit contine:
8 seringi x 4g Premise: smalt A2, A3, A3.5, B2, dentina A2, A3, A3.5, Translucent Clear
Optibond XTR Primer 5ml
Optibond XTR Adeziv 5ml
50 aplicatoare
Kit de finisare si lustruire KerrHawe

Premise este un material compozit bazat pe cele mai recente descoperiri stiintifice. Combinand realizarile nanotehnologiei cu o idee inteligenta de material trimodal de obturatie si rasini tasate, acesta garanteaza o estetica fara compromisuri, cea mai mica contractie la priza in randul materialelor compozite traditionale si excelente proprietati de manipulare. Aceste proprietati, bazate pe o excelenta rezistenta mecanica, fac din Premise un material ideal, care promite relizarea unor lucrari de restaurare naturala si permanenta, indiferent de situatia clinica.

Premise este un compozit care contine un mix de 3 tipuri de umplutura - structura trimodala, bazata pe particule de siliciu de 0.02 microni in diametru, particule de sticla de bariu de 0.4 microni si complexe PPF, cu o marime de aproximativ 30 de microni; dimensiunea mare a acestora din urma crestegradul de saturatie a materialului cu particule de umplutura, iar particulele mici asigura obrinerea unui material cu o estetica egala cu cea a celor mai bune compozite microhibride.

premise-cazuri-clinice.jpg

Fara compromisuri in ceea ce priveste estetica, in nicio situatie
Toate particulele de umplutura folosite in materialul Premise sunt de mici dimensiuni, ceea ce face ca lustruirea lui sa fie usoara, iar suprafata obturatiei obtinute sa fie permanent fina si cu un lustru natural. Produsul are, de asemenea, o opalescenta si fluorescenta remarcabile; exista 30 de nuante si 3 grade de transluciditate.

Cel mai mic grad de contractie de priza dintre materialele traditionale - ca rezultat, scade riscul de aparitie a cazurilor de sensibilitate postoperatorie, micro-infiltratii sau discoloratii marginale. Materialul Premise garanteaza durabilitatea restaurarii si a esteticii, inclusiv asupra cariilor extinse ale dintilor laterali.

Proprietati de manipulare - materialul nu se lipeste de instrumente, nu se scurge de pe acestea sau de pe suprafata dintilor, ceea ce garanteaza ca forma anatomica dorita este reconstruita cu rapiditate.


Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (86)