OptiBond Universal 5ml

Adeziv universal monocomponent

Preţ de la 280 lei / bucata

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Pret de lista 333 lei/

Oferta este valabila pana pe 15.04.2019, in limita stocului disponibil.

OptiBond Universal este un adeziv universal care combina fiabilitatea tehnologiei brevetate OptiBond GPDM cu usurinta utilizarii unui produs universal.
OptiBond Universal este un adeziv universal monocomponent cu indicatii utilizare prin tehnici diferite: self-etch, gravare selectiva si total-etch. Asigura o adeziune excelenta la toate suprafetele si substraturile pentru restaurarile indirecte si directe, eliminand astfel nevoie unui primer pentru silan.
Cand este utilizat impreuna cu cimenturile rasinice de la Kerr, Nexus Nx3 sau MaxCem Elite, OptiBond Universal imbunatateste adeziunea, compatibilitatea si ofera o adeziunea indirecta exceptionala.
Combinatia dintre OptiBond Universal si cimentul adeziv universal Nexus Nx3 asigura o putere de adeziune crescuta la diferite substraturi dentare, fara a fi nevoie de un primer sau silan pentru ceramica sau pentru metal.

Beneficiile Noului OptiBond Universal
Sistem adeziv universal mono-component
Tehnologia brevetata care combina monomerul GPDM OptiBond si sistemul inovator ternar de solventi Kerr pentru o adeziune excelenta atat la smalt cat si dentina.
Infiltrarea profunda in tubulii dentinari conferita de proprietatile hidrofile ale OptiBond Universal protejeaza dintele impotriva microinfiltratiilor marginale si sensibilitatii post-operatorii.
Formula avansata combina intr-un singur flacon primerul, adezivul si agentul de gravarea acida si este eficient chiar si cand se aplica intr-un singur strat.
Adeziune extraordinara bazata pe 20 de ani de succese clinice la nivel mondial

Aplicatii directe
- Restaurari cu compomeri si compozite fotopolimerizabile
- Reparatii cu compozite fotopolimerizabile, pe ceramica si metal
- Sigilarea cavitatilor inainte de restaurarea cu amalgam
- Restaurari de bont cu rasini fotopolimerizabile sau cu priza duala

Aplicatii indirecte: cimentari rasinice de:
- Coroane
- Inlays, onlays si punti din ceramica, compozite si metal
- Pivoti endodontici

Mod de prezentare:
Flacon 5 ml

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (29)