• -41,24%

Ecosite Elements Pure Kit

220800

compozit nanohibrid estetic universal, fotopolimerizabil, pentru restaurari directe

1.157,16 lei
680,00 lei Economisesti 41%
cu TVA

Descoperiti arta moderna a compozitelor cu Ecosite Elements. Cu tehnologia inovatoare a materialului NC1, o selectie inteligenta a nuantelor si o manipulare exceptionala.

Intuitiv, estetic si fiabil.
Proiectat precis si absolut practic.
Pentru rezultate superbe. In fiecare zi.
+ 98 % din toate tratamentele tipice cu un singur material
+ Concept de nuante intuitiv si de incredere
+ Manipulare excepţionala pentru siguranta si precizie maxime

Sistem inteligent de nuante

Inginerie exacta
Experimentati si mai mult arta de a obtine solutii recunoscute - Ecosite Elements, cu conceptul sau de nuante intuitiv, are tot ce va trebuie pentru rezultate impresionante. Secretul sau consta in combinarea inteligenta a nuantelor, folosind maxim trei module. Permite restaurari estetice naturale cu orice tehnica de lucru.
Intuitiv, absolut practic si in acelasi timp surprinzator de eficient. Varietate maxima de combinatii si lustruire extrem de rapida - nuantele, divizate pe trei module, sunt usor de combinat pentru a crea rezultate superbe. In functie de cerinte, puteti gasi rapid exact ceea ce cautati pentru munca dumneavoastra in regiunea anterioara si posterioara. Si, multumita stratului subţire al nuantelor Highlight, puteti recrea cu usurinta caracterul individual al fiecarui dinte. Pentru restaurari naturale, convingatoare.

PURE:
Cinci nuanţe VITA - Nuante pure ca substitut cu aspect natural pentru dentina sau smalt           

      ecosite-elements-pure.jpg

LAYER:
Patru nuante de smalt - Layer pentru inlocuirea smaltului sau pentru tehnica de stratificare in combinatie cu nuantele Pure     

 ecosite-elements-layer.jpg

HIGHLIGHT:
Patru nuante speciale - Nuante Highlight pentru individualizare si mascarea decolorarilor

 ecosite-elements-highlight.jpg 

Sistemul Ecosite Elements ofera un material de restaurare versatil si prietenos cu utilizatorul, care permite medicului sa ofere pacientilor un material de inalta calitate pentru a fi multumiti si pentru a indeplini cerintele lor estetice, oricat de scurt ar fi timpul disponibil.

<< Max-Richard Seidemann, Meppen, Germania

Varietate maxima de combinatii
Optiunile de combinare ale sistemului inteligent de nuante si caracteristicile sale de foarte inalta calitate permit tratamentul pentru toata gama de indicaţii. Pentru regiunile anterioare si posterioare in tehnica monocromatica sau stratificata - Ecosite Elements va va impresiona intotdeauna cu un luciu straălucitor rapid si spectaculos si un efect uimitor de cameleon.

O privire de ansamblu a tuturor opţiunilor de combinare

ecosite-elements-best-combination.jpg

Ghid de stratificare

ecosite-elements-ghid-stratificare.jpg

Manipulare excepţionala datorita tehnologiei NC1

Multumita tehnologiei inovative NC1 (»nonclustering«), acest compozit nano-hibrid indeplineste toate cerintele pentru munca de zi cu zi. Valorile sale mecanice sunt la cel mai inalt nivel si se potrivesc perfect pentru regiunea anterioara si posterioara. Cu silanizarea precisa a elementelor individuale ultrafine de umplere, tehnologia NC1 permite o distribuire extrem de omogena, de unde rezulta caracteristici de lucru optime, luciu maxim si rezultate stralucitoare.

Datorita efectului Push-and-Flow, materialul se adapteaza la cerintele particulare ale situatiilor individuale. Consistenta initiala ferma devine rapid mai moale in timpul modelarii. Materialul poate fi adaptat in siguranţta la peretii cavitatii, detaliile anatomice pot fi reproduse cu acuratete.

ecosite-elements-x2000.jpg

>> Ecosite Elements - Magnificare 2000

      Sursa: Imagini interne, DMG

Redus sistematic pentru eficienta maxima a costurilor
Cand este vorba de eficienta, ne place sa privim imaginea de ansamblu. De aceea am acordat atentie speciala, pentru a va face munca de zi cu zi cat se poate de practica cu Ecosite Elements.
Modulele Ecosite Elements au fost reduse la elementele esentiale si sunt aliniate si proiectate optim pentru a se completa perfect. Pentru dumneavoastra, asta inseamna munca mai simpla si spatiu de depozitare necesar mai redus in cabinetul dumneavoastra stomatologic.

Totul la indemana dumneavoastra

Eficient si organizat

Ecosite Elements este un sistem inteligent, coordonat, cu module care se completeaza perfect. Cele trei module de nuante Pure, Layer si Highlight sunt completate prin Ecosite Bulk Fill, Ecosite Bond, Etching Gel si diferite accesorii. Si pentru ca noi urmarim intotdeauna sa facem lucrurile cat se poate de practice, oferim si organizare si eficienta: combinarea modulelor orientata spre practica cu ghiduri de nuante potrivite, impreuna cu un aranjament compartimentat al seringilor si al accesoriilor care faciliteaza utilizarea. Pentru un proces unic al tratamentului in spatele fiecarei restaurari.

Mod de prezentare: 5 x seringa 4g

Nuante incluse in kit:

PURE: B1, A2, A3, A3,5, A4

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.