2.02 : FOCUS: Fotografia dentara: Comunicare

SOLD OUT!
Curs teoretic si practic de o zi adresat medicilor stomatologi, specialisti in protetica, ortodontisti, si pasionatii de fotografie dentara.
Lector: Dr. Dan Lazar

Ce este FOCUS?
Untitled-1.jpg FOCUS este un curs de fotografie dentara dedicat oricarui specialist. Acest program va va prezenta aparatul de fotografie dentara si sistemele de iluminare, pentru a va familiariza cu protocolul foto de zi cu zi, editarea de baza a fotografiilor, etapele de procesare si, in final, stocarea ergonomica a imaginilor.
In plus, veti invata cum sa comunicati usor prin imagini, cum sa "goliti mintea" in timpul planificarii tratamentului si cum sa creati un pacient virtual folosind imagini dentare. Veti descoperi un proces complet de documentare a fotografiilor si utilizarea imaginilor pentru o gestionare eficienta a timpului in birou.
Acest curs se va stradui sa ridice fotografia dentara la o forma de arta, mai ales în cazul stomatologiei estetice. Dar de asemenea este de nepretuit si în alte discipline, cum ar fi ortodontia, parodontologia, implantologia, tehnologia dentara si chirurgia orala.

Avantajul cursului:
Dezvoltarea abilitatilor de fotografiere dentara pentru rezolvarea problemelor medicale.

Teoria cursului:
- Conceptul: de ce sa va petreceti timpul facand poze?
- Extensia manuala si captarea vizuala: aparat de fotografiat DSLR, lentile si lumina
- Intelegerea luminii
- Imagini protocol

Practica cursului:
- Fotografia dentara ca instrument de documentare
- Utilizarea aparatului de fotografiat si a accesoriilor
- Protocolul de "portret de baza"
- Protocolul de fotografiere orala
La partea practica a cursului veti putea afla pasii ghidului fotografic pentru clinici si cabinete stomatologice.

Programul cursului:
Curs teoretic prima parte 09:00 - 10:00
Coffee break 10:30 - 11:00
Curs teoretic a doua parte 11:00 - 12:30
Pranz 12:30 - 13:30
Curs practic/Demonstratie pe pacient 13:30 - 16:30

Cateva cuvinte despre Dr. Dan Lazar...
dan lazar.jpg
Dr. Dan Lazar este un lector recunoscut international pentru cursurile sale de fotografie dentara, estetica dentara si DSD (Digital Smile Design). Pasiunea sa pentru frumusete îl determina sa studieze mai mult despre tehnica si arta fotografiei dentare pentru a le pune sub forma acestui curs. Dr. Lazar a absolvit stomatologia in Cluj-Napoca in 2005, si si-a inceput specializarea in estetica dentara. Este co-fondator al Asociatiei Romane de Fotografie Dentara, si instructor pentru compania Voco Gmb.
Focusul lui principal ramane estetica dentara, Smile Design, si fotografia dentara. Practica in Oradea si Salonta si sustine cursuri in romania pe teme de estetica si fotografie dentara.

Taxa de participare:
1100 LEI /TVA inclus
Pauza de cafea si pranzul sunt incluse in taxa cursului.

Program: 9:00 - 17:00

Informatii suplimentare si inscrieri:
0744.988.679 - Carmen Carastan - [email protected]

Locatie:
Cursul va avea loc la Centrul de Aplicatii Practice in Stomatologie (Terra Dent) din Str. Amilcar C. Sandulescu, nr. 4A, sect. 6, Bucuresti. (Zona Pod Ciurel)