KaVo Kerr Professional Education Cluj-Napoca

2 lectori internationali - 2 cursuri in 1!
8 Iunie 2019 - Cluj-Napoca

buton-inscriere.jpg

Curs: Armonizarea rasinilor compozite cu tesuturile dentare pentru a obtine obturatia perfecta
Lector: DDS PhD Maciej Mikolajczyk - Kerr Restoratives

Sunt o multime de elemente necesare pentru obtinererea unei restaurari perfecte. Acestea includ selectia tipului de restaurare, managementul campului de operare, pregatirea tesutului dentar, procedurile de adeziune, aplicarea materialelor de obturare, finisarea restaurarii.
Pentru fiecare element, practicianul poate face intotdeauna mai bine, daca aspectul timpului si a costurilor nu va fi o problema. Astfel, a face o capodopera din fiecare obturatie cu rasina compozita pare a fi la indemana pentru fiecare dentist. Este nevoie doar de respectarea unor reguli si proceduri, conform "stomatologiei bazate pe dovezi" - ce vor fi discutate in cadrul conferintei.

Maciej Mikolajczyk DDS, PhD
Asistent in cadrul Universitatii pentru Medicina Pedodontica in Lodz

Curs: Posibilitati si limite ale tratamentului endodontic: recuperare versus extractie
Lector: DDS PhD Giancarlo Pongione - Kerr Endodontics

Evolutia instrumentelor si a tehnicilor endodontice a permis si permite din ce in ce mai mult recuperarea dintilor considerati a fi de extras. Cu ajutorul microscopului este acum posibila indepartarea instrumentelor fracturate, repararea perforatiilor, efectuarea retratamentelor complexe, microchirurgia endodontica. Cu toate acestea, dintele nu ar trebui sa fie evaluat numai din punct de vedere endodontic, ci trebuie sa luam in considerare si sanatatea parodontala si posibilitatea restaurarii. Scopul prezentarii este de a arata cum trebuie sa fie pastrata structura dentara in timpul prepararii si a restaurarii postendodotice, pentru a permite o viata mai indelungata dintelui, cand este mai bine sa fie recuperat un dinte foarte deteriorat si cand este mai bine sa fie inlocuit cu un implant.

DDS PhD Dr. Giancarlo Pongione specializat in Materiale Dentare, membru activ al Societatii Italiene de Endodontie (SIE)

Programul evenimentului:
10:00 - 12:00 Curs teoretic - Kerr Restoratives
12:00 - 13:00 Pauza de pranz
13:00 - 15:00 Curs teoretic - Kerr Endodontics

Cursurile vor avea traducere simultana

Taxa de participare: 400 lei
Locatie: Hotel Double Tree by Hilton Cluj, City Plaza - Sala Ballroom

Pentru inscrieri:
Traian Răcean - 0749.017.222 - [email protected]

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Brindusa Petrache - Marketing Manager Kavo Kerr
Telefon: 0728.152.968 E-mail: [email protected]