10 metode de refacere anatoforma a punctului de contact in restaurarile directe cu rasini compozite

sold-out.png

30 Martie @Brasov
Workshop pentru medicii stomatologi organizat in colaborare cu Dentsply Sirona Restorative
dentsply-sirona-resto.jpg

Lector: Dr. Marius Bud

In cadrul acestui workshop participantii vor avea ocazia sa se familiarizeze cu regulile de baza ale diagniosticului, design-ului si prepararii cavitatilor de clasa a doua care implica restaurarea directa a punctelor de contact cu materiale compozite.
Va vor fi prezentate 10 metode de restabilire a punctelor de contact utilizand mai multe tipuri diferite de matrici populare in randul medicilor stomatologi.
Fiecare participant va exersa instalarea matricilor sectoriale Palodent V3 pe cavitati preparate in oglinda la nivelul dintilor posteriori urmand apoi sa restaureze direct cele doua cavitati prin doua tehnici de stratificare: bulk si modelare ocluzala prin tehnica cuspizilor succesivi.
Participantii vor utiliza compozit fluid pentru bulk-fill SDR Plus si compozit compactabil Ceram.X, de la DentsplySirona.

Taxa participare: 400 lei (TVA inclus)
Bonus: 2 seringi de compozit CeramX Duo spherTEC (D2 si E2) in valoare de 380 lei

Numar maxim de participanti: 15
Programul cursului: 10:00 - 14:00

Locatie: Cursul va avea loc la Hotel Ambient, Strada Iuliu Maniu 27, Brașov

Informatii suplimentare si inscrieri:
Janos Buksa - 0755.042.982 - [email protected]

Scurta biografie a lectorului - Dr. Marius Budmarius-bud.jpg
Absolvent al Facultatii de Stomatologie din Cluj-Napoca, promotia 2002, Dr. Marius Bud a urmat un master in informatica medicala (UMF Cluj-Napoca) si imagistica orala (Universitatea Catolica din Leuven), iar in 2008 si-a sustinut doctoratul in stiinte medicale.
In prezent, lucreaza in cadrul catedrei de Odontologie Endodontie - Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca