• -28,07%
Lichidare 4

Software Smile Lynx

CAB45788

Software pentru proiectarea digitala a zambetului (Digital Smile Design) 

LICENTA PE VIATA!

6.812,00 lei
4.900,00 lei Economisesti 28%
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Software-ul care prezinta pacientilor zambetul dorit!

Smile Lynx este un software pentru proiectarea digitala a zambetului (Digital Smile Design), permite dentistilor sa creeze pacientilor zambetele dorite intr-un format digital. In doar 5 minute, dentistul poate sa arate pacientului poze cu zambetul sau "inainte" si "dupa" proiectare.

Smile Lynx imbunatateste comunicarea dintre tehnician-doctor-pacient. Pacientul intelege cu usurinta planul de tratament prin imagini si are incredere deplina in profesionisti datorita unui tratament bine planificat impreuna, iar tehnicianul dentar se poate baza pe informatii exacte pentru finalizarea lucrarii.

Alege sa lucrezi digital cu softwere-ul Smile Lynx, deoarece:

- este simplu, performant si eficient Software-ul este usor de utilizat si permite medicului si tehnicianului dentar sa proiecteze zambete fermecatoare, naturale si armonioase pentru nevoia fiecarui pacient. Datorita unei curbe scurte de invatare, incepeti sa utilizati acum si deveniti expert cat ai clipi din ochi!

- licenta este permanenta Licenta de software pe toata durata vietii va permite sa continuati sa o utilizati fara o plata suplimentara, spre deosebire de multe alte produse software din domeniul dentar. Este compatibil atat cu platformele Mac, cat si cu Windows

- fii la zi cu update-urile Abonandu-te la Updates & Assistance Program vei primi automat noi instrumente care ajuta softwere-ul sa imbunatateasca performantele actuale.

3 pasi pentru a simplifica si imbunatati performantele zilnice

1. Pozarea pacientului

Pozati pacientul in 2 posturi dupa protocolul oficial Smile Lynx Ghid de pozare a pacientului

2. Proiectarea zambetului

Identificati esentialul si eliminati restul!

Creeaza noul zambet al pacientului tau cu ajutorul softwere-ul Smile Lynx. Datorita procesului pas-cu-pas, te poti concentra pe instrumente pentru a distribui rezultatele surprinzatoare pacientului si tehnicianului dentar.

3. Adopta noi metode de a utiliza ultimele tehnologii pentru a oferi rezultate excelente

Importa fisiereul STL si proiectul final in softwere-ul CAD 3D Lynx si poti crea modele tridimensionale, apoi exporta fisierul STL pentru a proba modelul direct in gura pacientului.

In plus fata de sistemul de calibrare traditional, Smile Lynx ofera specialistului posibilitatea de a utiliza un instrument de masura inovativ si fiabil.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Lichidare 4