Digital CAD 3DLynx

CAB78549

Software CAD pentru proiectarea restaurarilor dentare

17.264,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Ai un laborator de tehnica dentara? Te ocupi des de designul si modelarea danturii?

CAD Lynx este un software CAD pentru proiectarea restaurarilor dentare care a fost dezvoltat pentru a ajuta tehnicianul in designul si modelarea digitala a modelelor de proteza intr-un mod simplu si intuitiv.

- Satisface nevoile tale: Proiectat pentru indicatii dentare precise

- Toate intr-unul singur! Toate modulele sunt incluse intr-o singura licenta

- Pentru incepatori si experti: Un proces ghidat pentru incepatori si unul dinamic pentru experti

poza-1.jpg

Avantaje

- Interfata prietenoasa pentru utilizator: Interfata va ghideaza simplu catre descoperirea modelarii digitale

- Un flux de lucru ghidat: o poza a pacientului cu puncte de referinta pentru fata si buze faciliteaza aplicarea ghidului de catre tehnician pentru realizarea unei machete

poza-2.jpg

Proiectele 2D arhivate cu Smile Lynx pot fi importate in intregime in CAD Lynx.

Tipuri de modele: Coroane anatomice, coroane weiser, coroane presate, punti Toronto, sisteme speciale, pre-frezaje, inalay-onlay, fatete, telescoape, punti Maryland, wax-up etc.

Usor de utilizat si de personalizat

CAD Lynx este un software intuitiv deoarece tehnicianul este ghidat in diferite faze, precum definirea procesului, importul amprentelor optice, crearea modelului de proteza si exportul acestuia dupa finalizarea datelor. In plus, interfata este simpla si cu ajutorul optiunii "Order Manager", tehnicianul poate organiza si gestiona documentele si fisiere diferitilor clienti, pentru a putea cauta cu usurinta si edita proiectele rapid.

Este un sistem deschis

CAD Lynx accepta si salveaza proiectele in fisiere STL, care pot fi usor de distribuit cu alte sisteme deschise. In plus, un flux de lucru codat face ca fiecare instrument sa fie utilizat independent.

poza-3.jpg

Licenta este permanenta si update-urile constante

CAD Lynx, spre deosebire de alte softuri CAD, detine licenta pe care o cumperi o data si devine permanenta, fara termen de expirare sau alte taxe de intretinere. Abonandu-te la update-uri si la programul de consultanta, vei primi constant update-uri, pentru a beneficia de cea mai noua si eficienta varianta a softului, in plus, serviciul de consultanta va sta la dispozitie pentru a oferi suport.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.