HELPie BiteBlock

HLP911

Dispozitiv de unica folosinta pentru deschiderea suficienta a gurii in timpul tratamentului

lei23.00
Tax included
1
Produs Referinta Stoc Pret
HELPie BiteBlock
Model: LEFT
HLP912 23 RON
HELPie BiteBlock
Model: RIGHT
HLP911 23 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Oferta speciala!

Cumparati o pereche - pentru partea stanga si pentru partea dreapta - si primit 20% discount.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pana la 15.12.2020

HELPie este un produs inovator de unica folosinta, care usureaza munca dentistilor si igienistilor dentari. Prin deschiderea ampla a gurii in timpul tratamentului, muschii masticatori sunt puternic stresati. Acestia ajung repede la oboseala, care provoaca dureri. Pacientul nu reuseste sa-si deschida suficient gura, ceea ce face tratamentul dificil. Adesea, pacientii au nevoie de pauze pentru a relaxa muschii suprasolicitati.

helpie-1.jpg

HELPie Oral Surgeon ajuta la deschiderea suficienta a gurii pacientului fara a obosi muschii. Suportul pentru limba integrat protejeaza limba in timpul tratamentului si creeaza, de asemenea, mai mult spatiu pentru interventie. De asemenea, pentru curatarea profesionala a dintilor este un accesoriu optim.

Saliva excesiva este aspirata direct peste tubul de saliva. Pacientul simte rareori nevoia de a inghiti, ceea ce face ca procesul tratamentului sa fie mai placut pentru acesta.

helpie-2.jpg

Produsul nu trebuie scos in momentul inghitirii, deoarece poate fi comprimat, ceea ce este benefic pacientilor.

HELPie este un dispozitiv important in munca dentistilor, economisind timp de lucru pretios in timpul tratamentului. In special pacientii ce sufera de CMD considera ca acest mic ajutor este ideal pentru a evita durerile musculare in timpul tratamentului.

Disponibil pentru partea stanga sau pentru partea dreapta a cavitatii bucale

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.