Departator bucal Oral Bio Filter (OBF)

CAB0052189

retractor bucal cu conectare la furtunul de aspiratie

lei29.00
Tax included

Oral BioFilter Obf este un departator bucal cu conectare la sistemul de aspiratie care reduce la minimum contaminarea incrucisata in cadrul cabinetului stomatologic.

Obf este dezinfectat (nu sterilizat) inainte de ambalare. Vine in doua parti separate (departatorul si tubul pentru aspiratie) si este ambalat intr-o punga individuala. Este fabricat dintr-un plastic de calitate si este destinat unei singure utilizari.

PRODUS DE UNICA FOLOSINTA. Nu sterilizati departatorul. Nu este autoclavabil.

Departatorul se potriveste cu 90% dintre gurile adultilor.

Stiati ca in timpul tratamentelor stomatologice standard, reziduurile infestate cu agenti patogeni sunt eliberate in aerul din cabinet din cauza spray-ului de racire a frezelor in timpul utilizarii pieselor contra-unghi, a pieselor de mana si aparatelor cu ultrasunete?

Acesti agenti patogeni raman in aerul cabinetului stomatologic maxim doua ore. In plus, acestia nu sunt filtrati de mastile conventionale si ajung sa contamineze totul la 10m de pacient, atunci cand acestia se asaza.

Oral BioFilter (OBF) este un sistem departator bucal care se conecteaza la furtunul de aspiratie chirurgicala al scaunului dentar, imbunatatind mediul, siguranta si igiena tuturor celor din clinica dentara.

Confortul pacientilor este crescut, deoarece se pot relaxa in loc sa fie obligati sa tina gura deschisa pentru perioade indelungate. Acest confort este rezultatul designului sau ERGONOMIC, care a fost studiat si consolidat de profesionistii din domeniul stomatologiei.

*

*sistemul este compatibil cu furtun chirurgical de 16mm; pentru furtun de 11mm este necesar un adaptor (disponibil separat)

Contaminare incrucisata minima in clinica stomatologica prin absorbirea aerosolilor, inainte de a parasi cavitatea orala a pacientului. Contaminarea inscrucisata reprezinta un risc predomintant in cabinet, iar multe studii au demonstrat a fi principalul motiv al cauzelor infectioase in cazul pacientilor si a profesionistilor din igiena orala.

Functionalitate sporita

Are functionalitatea de baza a unui departator bucal, care, impreuna cu deschiderea gurii largi, SPORESTE SIGURANTA prin impiedicarea pacientului de a inchide reflexiv gura.

Oral BioFilter System este sustinut si recunoscut de Agentia Spatiala Europeana si a castigat premii internationale pentru functionalitate si dezvoltare:

·ESA BIC: Space Agency Business Incubation Centre

·EIT Programa HeadStart: European Institute of Technology Health

·A Tu Salud 2018: Technologic Dental Innovation Award

Mod de prezentare: set cu departator bucal si tub pentru aspiratie

You might also like

Adaptor departator OBF...

Adaptor departator OBF pentru furtun de 11 cm

Price lei26.00
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.