GC G-Premio Bond bulk 5ml

GC012695

Adeziv universal monocomponent auto-demineralizant, fotopolimerizabil

lei419.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

Alegerea adeziunii adecvate pentru o anumita indicatie si realizarea exacta a diferitelor etape nu este intotdeauna simpla.

De aceea GC a conceput G-Premio BOND: un adeziv universal, monocomponent, compatibil cu toate tipurile de demineralizare, ce poate fi utilizat nu numai pentru adeziunea directa, ci si in cazurile ce necesita reparatii sau pentru tratamentul hipersensibilitatii.

In plus, GC doreste sa ofere aceasta utilizare simpla si versatilitate fara un impact asupra calitatii adeziunii.

G-Premio BOND ofera avantajele unui adeziv universal cu o performanta de top in orice situatie.

G-Premio BOND ofera caracteristici unice ce ajuta medicul stomatolog sa realizeze:

- Zero compromisuri in ceea ce priveste performanta

- Zero adeziuni nereusite

Avand o rezistenta excelenta a adeziunii atat la smalt, cat si la dentina, indiferent de tipul de demineralizare, si o stabilitate excelenta, G-Premio BOND asigura o adeziune durabila in timp datorita unei combinatii de trei monomeri functionali.

- Zero decolorari

Avand o penetrare si o capacitate de umectare perfecte, precum si un procedeu de uscare eficient, G-Premio BOND ofera o grosime extrem de subtire a filmului de doar 3µm pentru a garanta o estetica durabila.

- Zero sensibilitate post operatorie

Efect bland asupra tubulilor dentinari in cazul auto-demineralizarii si infiltrare completa a agentului de adeziune in cazul demineralizarii totale, datorita umectarii optime.

- Zero compromisuri in ce priveste manipularea

- Zero greseli

Datorita unui procedeu simplu cu sensibilitate foarte scazuta din punctul de vedere al tehnicii de realizare, G-Premio BOND ofera o rezistenta adecvata a adeziunii, chiar si atunci cand nu se respecta timpul de asteptare.

- Zero probleme

Avand un timp de lucru de 7 minute, G-Premio BOND permite lucrul fara presiunea timpului. Ofera de asemenea o solutie versatila si usor de utilizat intr-un singur flacon.

- Zero pierderi

Cu un timp total de realizare a procedurii de 25s in cazul autodemineralizarii si 35s in cazul demineralizarii selective sau totale se economiseste timp, iar controlul optimizat al dozarii ajuta la economisirea materialului prin picaturi mici - pana la 300.

Mod de prezentare: flacon 5ml

Data sheet

CURING
photo
Etching technique
self-etch
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.