GC Equia Fil Refill 50 capsule

004371/13907

Ionomer de sticla universal pentru restaurari posterioare autoadeziv; cavitati de clasa I, II, V, obturatii de canal si restaurari de bonturi

lei693.00
Tax included

Add to wishlist


1
Produs Referinta Stoc Pret
GC Equia Fil Refill 50 capsule
Colour: A1
004371/13907 693 RON
GC Equia Fil Refill 50 capsule
Colour: A2
004372/10808 693 RON
GC Equia Fil Refill 50 capsule
Colour: A3
004373/10809 693 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

EQUIA este un sistem pentu restaurari unic, ce combina o noua generatie de particule de sticla (EQUIA Fil Capsule) cu un lac rasinic (EQUIA Coat)

Datorita tolerantei ridicate la umiditate, contractiei la priza aproape inexistente si lipsei sensibilitatii post-operatorii, EQUIA face ca aplicarea intr-o singura etapa, fara probleme, in cavitatile mari, sa devina o realitate, eliminand necesitatea utilizarii procedurilor de adeziune si gravare acida, care consuma timp si sunt complicate.

Noua generatie de particule de sticla din EQUIA Fil ofera o reactivitate mai ridicata, care determina un timp de realizare a prizei mai scurt. Toleranta superioara la umiditate a lui EQUIA Fil face ca utilizarea unui sistem de diga sa devina facultativa si premite o aplicare rapida si eficienta a restaurarilor.

In plus, este un material nelipicios, pentru o manevrare facila.

EQUIA ofera caracteristici optice naturale, devenind alternativa perfecta pentru restaurarile posterioare.

Datorita eliberarii de fluor, EQUIA ofera o protectie extrem de necesara impotriva aparitiei cariilor secundare si protejeaza de asemenea si dintii adiacenti.

Este un material radioopac.

Indicatii: Cavitati de clasa I, a II-a si a V-a, cavitati radiculare, reparatia restaurarilor vechi si restaurari de bonturi

Mod de prezentare:

cutie refill - 50 capsule

nuante disponibile: A1, A2, A3

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.