Sablator Renfert Basic Quattro IS

29590000

Sablator profesional de precizie, cu 2-4 rezervoare

lei8,190.00
Tax included
Quantity
Sold out

Add to wishlist


Sablator profesional de precizie cu 2 rezervoare incluse standard, la care se pot adauga inca maxim 2. IS evidentiaza tehnologia "Instant Stop", care permite o sablare foarte precisa, prin oprirea/pornirii sablarii in cateva secunde. Sablare precisa si sigura, cu cea mai buna eficienta a costurilor, datorita tehnologiei speciale a camerei de amestec

Operare rapida si in siguranta datorita ajustarii exacte a presiunii si controlul presiunii din fiecare rezervor

Incinta de sablare de mari dimensiuni (20l) permite o libertate de miscare maxima

Camera de amestec asigura un amestec optim aer/nisip de sablare pentru cel mai eficient proces de sablare, cu o economie maxima de material. Mai mult decat atat, aparatul este perfect pentru cele mai delicate operatii datorita tehnologiei IS (Immediate Stop = Oprire Imediata)

Pedala cu actionare la 360 grade, din orice directie, controleaza valvele pneumatice. Astfel, sablarea poate fi controlata foarte precis. Functia Immediate Stop permite sablarea concentrata pentru de exemplu dezambalarea restaurarilor delicate (integral ceramica, ceramica pe bont refractar, disilicat de litiu, inlay-uri, fatete ceramice, telescoape, coroane cu margini subtiri), sablarea in fisuri, procesarea sistemelor speciale, conditionarea suprafetelor metalice sau portelan

Adaugarea unui rezervor suplimentar se poate face usor si rapid, fara instrumente speciale, datorita conexiunilor rapide si codate cu culori Manometrele sunt montate in capacele rezervoarelor, pentru a se putea vedea imediat presiunea. Indica presiunea in duza, adica exact presiunea de sablare, nu presiunea statica din rezervor. Se poate regla individual presiunea pe fiecare rezervor.

Presiune de lucru 1-6 bar (14.5-87 psi)

Presiune maxima de sablare 6-10 bar (87-116 psi)

Suflator de aer incorporat

Sablastorul Basic Quattro IS se livreaza standard cu 2 rezervoare (un rezervor pentru pulbere de sablare de 25-70 microni cu duza de 0.8mm si un rezervor pentru 70-250 microni cu duza de 1.2mm)

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.