System B Cordless Pack&Fill

SYSBC

Sistem pentru obturarea la cald a canalelor radiculare cu gutaperca/resilon - acum in varianta cordless (fara fir)

10.151,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


KerrEndo, unul dintre liderii mondiali in producerea de echipamente si materiale pentru endodontie, va ofera acum ultima sa inovatie in endodontie: System B Cordless - un sistem complet pentru obturarea la cald a canalelor radiculare. Proiectat in colaborare cu Dr. Stephen Buchanan, acest nou sistem este mai usor de utilizat, datorita mai multor factori:

+ nu are cabluri de alimentare

+ design compact

+ dotat cu baterii cu durata lunga de functionare

Este proiectat pentru obturare prin tehnici verticale la cald si backfill (injectare), iar caracteristicile unice ale acestui sistem de ultima generatie ofera medicului libertatea de miscare de care are nevoie pentru efectuarea procedurilor endodontice, fara restrictii.

Sistemul este compus din doua aparate:

System B Cordless Pack pentru condensare verticala la cald (downpack)

Aparatul are un sistem de activare prin simpla apasare ("one-touch") din orice pozitie (360 grade). Ansa (plugger-ul) se incalzeste / raceste aproape instantaneu, pentru siguranta optima, accesbilitate si control. Are o greutate redusa, astfel incat aparatul este ideal pentru a realiza condensarea verticala si pentru a crea spatiul pentru pivoti (prin dezobtuarea unei obturatii cu gutaperca).

Pachetul standard contine: piesa de mana, 2 baterii reincarcabile, 2 pluggere (F si FM), incarcator pentru baterii

System B Cordless Fill pentru injectarea de gutaperca/resilon ramolita (backfill)

Aparatul are o greutate redusa si este usor de manevrat. Manerul ergonomic permite extrudarea controlata atat in cazul gutapercii cat si a resilon-ului (RealSeal)

Pachetul standard contine: pistolul, 2 baterii reincarcabile, 6 ace aplicatoare (23GA si 25GA), accesorii pentru curatare, incarcator pentru baterii

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.