Aqualizer Ultra

AQ-101

Dispozitiv pentru echilibrarea fortelor ocluzale

157,00 L
TTC
1
Produs Referinta Stoc Pret
Aqualizer Ultra
Dimensions: Bas /1 mm
AQ-102 157 RON
Aqualizer Ultra
Dimensions: High/3 mm
AQ-101 157 RON
Aqualizer Ultra
Dimensions: Medium/2 mm
AQ-100 157 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Sistemul fluid revolutionar Aqualizer creeaza un echilibru perfect la nivelul muscaturii si stabilitate in cazul tratamentului minim-invaziv in zona articulatiei temporo-mandibulare.

Acest dispozitiv permite muschilor sa repuna mandibula in pozitia ei naturala. Refacerea acestui echilibru este esentiala pentru eliminarea durerii in procedurile din zona articulatiei temporo-mandibulare.

Spre deosebire de alte dispozitive bucale existente acum pe piata, dispozitivul Aqualizer reprezinta o modalitate naturala de tratament, care permite organismului sa descopere si sa elimine defectele de ocluzie si sa restabileasca functionalitatea sistemica si echilibrul optim.

In timp ce alte dispozitive asemanatoare pot afecta pozitia mandibulei, provocand durere pacientului, Aqualizer permite eliberarea tensiunilor in mod natural, ducand la ocluzia ideala.

Prin ce se deosebeste Aqualizer de alte sisteme similare?

Raspunsul este simplu. Aqualizer reprezinta o noua aplicatie a unei legi de baza a fizicii - Legea lui Pascal, conform careia presiunea exercitata din exterior pe o portiune din suprafata unui lichid aflata in repaus, intr-un vas inchis ermetic, se transmite prin lichid in toate directiile si in mod egal asupra peretilor vasului in care se afla lichidul.

Cu alte cuvinte, in urma muscaturii pe Aqualizer, fluidul distribuie in mod egal forta muscaturii pe toata suprafata, reducand presiunea la nivelul articulatiei temporo-mandibulare, eliminand durerea.

Sfera de utilizare:

- elimina problemele de ocluzie in timpul preluarii amprentelor: prin purtarea dispozitivului Aqualizer inainte de inregistrarea muscaturii, se restabileste o relatie centrica fiziologica.

- ortodontie si cosmetica dentara: Aqualizer ofera un plan de tratament optim, asigurand o armonie intre dinti, pozitia mandibulara, articulatiile temporo-mandibulare si intregul complex muscular. Inlatura durerea musculara cauzata de tratamentul ortodontic, fara sa impiedice repozitionarea dintilor.

- chirurgie orala: Aqualizer poate oferi diagnostice diferentiale pre-operatorii si reducerea durerii si a inflamarii post-operatorii.

chat Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.