Cheia de culori Noritake

Cheia de culori Noritake

Preţ: 300 Lei / buc

Cheia de culori Noritake a fost creatã special pentru a se potrivii perfect cu portelanul Noritake (EX-3, CERABIEN, TI-22). Gãsirea culori potrivite se va face usor.
1) Conceptul de bazã asupra culorilor. Portelanul Noritake contine mai putine tente cenusii si mai multe tente de roz. Acest nou sistem dã un aspect de culoare „vie", ca la dintii naturali. Dupã acest principiu a fost realizatã cheia de culori Noritake. De remarcat este faptul cã la realizarea cheii de culori nu s-a folosit nici una din coloratii (internã, externã) - aceasta pentru a usura procesul de selectare a culorii.

2) Nuantele originale Noritake. Cheia are patru nuante originale Noritake. a) Nuante intermediare (NP1,5; NP2,5)
NP1,5: culoare între A1 si A2 - corespunde nuantelor cu tentã rosiaticã. NP2,5: culoare între A2 si A3 - corespunde nuanþelor cu tentã rosiaticã.
b) Aceste doua nuante sunt utile în situatia în care pacientul doreste dinti mai albi, sau când este necesarã o potrivire cu dintii vecini albiti.

3) Alte caracteristici pentru o usoarã si corectã alegere a culorii: a) Denumirea culorii este tipãritã cu pigment ce nu reflectã lumina si se aflã pozitionatã în apropirea dintelui de pe cheie. Astfel, numele culorii se cuprinde usor în cadru atunci când se fac fotografii.

b) Suportul metalic, desi lustruit, nu reflectã lumina.

c) Suportul cheii de culori permite o cãutare usoarã a culorii potrivite, deoarece culorile de aceiasi nuantã (seria A, seria B, etc.) sunt poziþionate pe un suport comun.

d) Angulatia dintre dintele de pe cheie si suportul sãu metalic a fost gânditã astfel încât sã se evite reflexia luminii atunci când se aseazã paralel cu dintele natural.

e) Forma dintelui din cheia de culori este foarte simplã pentru a facilita alegerea culorii.

Producător

Noritake - Ceramica dentara
Japonia

Sus