Meister finish

Fibra de alumina pentru lustruit si curatat

Preţ: 280 Lei / set

Fibrele de alumină sunt un material de ultima generatie. Noritake a colaborat cu una din universităţile de vârf din Japonia pentru a dezvolta un material de lusruire pe bază de fibre de alumină. Noritake Meister Finish este o premieră mondială, prima ustensilă de lustru realizată din acest material al erei spaţiale.

Caracteristici:
1. Materialul are o densitate foarte mare, de aceea lustruieşte foarte bine.
2. Meister Finish nu zgârie suprafaţa restaurării aşa cum fac majoritatea instrumentelor de lustru, permiţând obţinerea unor suprafeţe mai fine.
3. Suprafaţa vârfului nu se încarcă.
4. Fibrele de alumină sunt întrepătrunse şi dispuse divergent realizând o structură solidă, care nu se fracturează nici nu se ciobeşte.
5. Se încălzesc destul de greu în timpul folosirii.

Tipuri: brun - textura grosiera; albastru - textura medie; rosu - textura fina

Producător

Noritake - Ceramica dentara
Japonia

Instrucţiuni

Descarcă Fişierul (PDF) Descarcă Fişierul (PDF)

Pentru a vizualiza acest fişier aveţi nevoie de utilitarul Adobe Reader

Aplicaţii

1. Şanţuri pe faţa ocluzală a restaurărilor metalice: pentru a obţine forme anatomice mai rotunjite înainte de lustruirea finală. Puteţi ascuţi vârful pe o suprafaţă abrazivă diamantată (fig. 1, 2).
2. Pe faţa interioară a restaurărilor metalo-ceramice sau integral metalice: pentru îndepărtarea plusurilor şi potrivirea adaptării.
3. Suprafaţa găurii de acces a unei coroane pe implant: pentru îndepărtarea plusurilor şi lărgirea găurii. Folosind o suprafaţă abrazivă diamantată se poate ajusta diametrul instrumentului pentru a se potrivi cu cel al găurii.
4. Colereta metalică: pentru curăţirea acesteia.
5. Faţa dentală a RCR: pentru îndepărtarea plusurilor.

Sus