Tac Gel

Adeziv temporar pentru fixare pieselor mici

Preţ de la 134 lei / buc

Website în lucru! Preţuri informative!

 

TacGel este utilizat pentru a manipula fatete, punti si piese turnate in timpul procedurilor de fabricare si finisaj. Simplifica manuirea pieselor mici. TacGel ofera tehnicianului sau doctorului o "a treia mana" in timpul procedurilor de productie.
TacGel poate fi folosit cu orice tip de restaurare, dar in absenta stabilitatii este deosebit de util pentru manipularea fatetelor.
TacGel contine un adeziv special formulat, solubil in apa, ambalat intr-un aplicator brevetat tip seringa. Aplicatorul "twister" cu varf de aplicare foarte mic, permite distribuirea unei cantitati controlate pe suprafata de lucru a restaurarii. Dupa aplicarea cantitatii dorite, consistenta gelului stabilizeaza imediat restaurarea cu suprafata de lucru, adica cu matrita sau modelul de turnare. Timpul de uscare este scurt, ceea ce face adeziunea sa fie usoara, permitandu-i tehnicianului ajustarea piesei, potrivirea acesteia pe restaurare, forma si orice alta modificare de care este nevoie.
Dupa procedurile de ajustare si finisaj, restaurarea poate fi indepartata usor de pe model cu o ridicare delicata. Convenient si solubil in apa, TacGel permite indepartarea usoara a materialului in exces de pe modelul de lucru sau de pe restaurarea deja formata. Materialul in exces se va consuma fara sa contamineze zona, in momentul aditiei fatetelor de ceramica.

Avantajele produsului
Simplifica procedurile de finisaj
Ofera o "a treia mana"
Reduce frustrarile din timpul lucrului
Elimina frica contaminarii
Economiseste bani si timp


Caracteristicile produsului
- TacGel produce o adeziune temporara intre restaurare si modelul de lucru, in timp ce este foarte usor de indepartat la finalul procedurilor de ajustare si de format nuanta
- Piesele mici si restaurarile partial montate sunt usor de fixat in pozitie in timpul procedurilor de ajustare si de format nuanta
- Solubilitatea in apa previne excesului sa contamineze restaurarea
- Economic, usor de utilizat si de indepartat, TacGel este cel mai rapid, curat si eficient produs din categoria sa

Prezentare: flacon 10g

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (37)