Sintercast - 1 folie

Cele mai rapide cape din aur - fara turnare

sintercast-logo.jpg

Sinterizarea: Ce este de fapt?

Sinterizarea este procesul de transformare a unei pudre metalice într-o masă metalică compactă, fără topire.
Nobil Metal, în urma anilor îndelungaţi de cercetare şi experimente, are meritul de a aplica această tehnologie - utilizată de altfel de mult timp în alte sectoare ale producţiei, conform necesităţilor din sectorul stomatologic. Prin sinterizare, de fapt, este posibilă producerea de coroane, inlayuri şi cape de pasivare şi pentru implanturi, cu avantajul net al tumpului de lucru redus şi a preciziei înalte.
Această tehnologie permite realizarea, direct pe modelul master, unei cape gata de ceramizare în 30 de minute şi cu o închidere marginală de 20-30 microni.


Încercaţi şi veţi vedea... cum puteţi economisi timp şi bani: tehnica sinterizării nu necesită investiţii în echipamente speciale, tot procesul desfăşurându-se într-un cuptor obişnuit de ceramică.


Biocompatibilitate înaltă


Aurul folosit pentru sinterizare este pur (99,9%). Testul citotoxicităţii demostrează excepţionala toleranţă şi împreună cu absenţa reacţiilor alergice şi rezistenţa ridicată la coroziune, conferă o lucrare protetică sigură şi de încredere.


În numele esteticii


Exaltarea rezultatului estetic al ceramicii pe Sintercast Gold se datorează influenţei culorii galbene a aurului, favorizând atât obţinerea unor nuanţe cromatice calde, cât şi o estetică gingivală, datorită absenţei pigmentării date de marginile metalice gri.
Grosimea de 0,3 mm a capei sinterizate şi aplicarea unui strat foarte subţire de opac, sunt elemente suplimentare ce ajută la obţinerea unei estetici naturale.


Legătură intimă


Un factor esenţial pentru o "asociere" de succes între aurul pur şi ceramică este fară îndoială proprietatea de retentivitate a suprafeţei metalice. Structura Sintercast-ului garantează rezultatul şi testele o demonstrează.

Precizie de excepţie


Testele de măsurare a închiderii marginale evidenţiază un spaţiu de 20-30 microni.
Înalta precizie împreuna cu proprietatea de fricţiune şi de etanşare a capei, permit aplicarea tehnicii Sintercast Gold pentru realizarea structurilor pentru coroane duble, coroane telescopate şi suprastructuri pe implanturi.


Producţie cu costuri reduse


Sistemul Sintercast Gold, comparat cu alte tehnici, nu necesită o investiţie iniţială în echipament special, oferindu-i tehnicianului dentar oportunitatea de a încerca acest produs revoluţionar cu o minimă cheltuială.
Simplitatea procedurii, posibilitatea de a modela Sintercastul direct pe bontul modelului master, şi etapele de lucru rapide şi scurte, permit realizarea unei coroane din Sintercast Gold în aproximativ 30 de minute, favorizând productivitatea şi economisind timp şi bani.


Versatilitea: o nevoie actuală


Cu sistemul Sintercast, tehnicianul dentar poate face faţă unei varietăţi de probleme şi necesităţi conexe fiecărui caz individual: este posibil să remodelaţi capa prin adaos de material, până se ajunge la un raport optim metal-ceramică. Mai mult chiar, este posibilă corecţia imperfecţiunilor mici sau mari, materialul pastrându-şi proprietăţile neschimbate.

Producător

Nobil Metal - Aliaje nobile si seminobile, aur sinterizabil
Italia

Instrucţiuni

Descarcă Fişierul (PDF) Descarcă Fişierul (PDF)

Pentru a vizualiza acest fişier aveţi nevoie de utilitarul Adobe Reader

Broşură

Descarcă Fişierul (PDF) Descarcă Fişierul (PDF)

Pentru a vizualiza acest fişier aveţi nevoie de utilitarul Adobe Reader

Aplicaţii

Coroane unidentare, inlayuri, cape de pasivare pe implanturi

Compoziţie

1 folie din Sintercast Gold (99% Au) sau Sintercast Plus(95% Au 5% Pt)

(ajunge pentru realizarea a aprox 10-12 cape)


Folie din Sintercast

Capa modelata din Sintercast


Capa din Sintercast dupa sinterizare

Capele in cavitatea bucala
Estetica obtinuta

Opinia Ta Contează

Pentru ca opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să folosiţi formularul următor...

Publică Opinia Ta!

Sus