Disc zirconiu Katana UTML 18mm

Disc din ziconiu, Ultra Translucent Multi Layer, pentru fatete si coroane anterioare

Preţ de la 924 lei / buc

Website în lucru! Preţuri informative!

 

stml-utml-zirconia-crosssection.jpg

Zirconiul este un material cu proprietati mecanice excelente, motiv pentru care a devenit o solutie din ce in ce mai populara pentru restaurarea dintilor posteriori (fullcontour/monolitice) sau pentru schelete ceramizabile pentru punti si coroane. Zirconiul fiind in mod conventional mai putin transparent decat ceramica (disilicata/feldspatica), a fost pana acum limitat in utilizare pentru zona anterioara.

Noua gama de zirconiu Katana ST si UT de la Noritake, datorita unei translucente superioare, schimba imaginea conventionala asupra zirconiului, deschizand drumul catre noi metode potentiale de utilizare ale acestuia in stomatologia estetica.

Zirconiul Katana ST/UT are diferite niveluri de translucenta si proprietati mecanice in functie de aplicatiile pentru care sunt recomandate.
Alegeti zirconiul potrivit in functie de tabelul de mai jos:

tabel-zirconia.gif

Zirconiul Katana ST/UT are caracteristici mecanice superioare materialelor ceramice (disilicat/feldspatic). Pentru a obtine restaurari durabile, grosimea zirconiului trebuie sa ramana echivalenta cu grosimea la care utilizati materialele ceramice. Pentru detalii accesati brosura Katana ST/UT

katana-sinterizabil.jpg

program-sinterizare-90-minute.jpg

Discurile KATANA din zirconiu multi-strat, cunoscute pentru realizarea rapidă a restaurărilor Full-Contour/Monolitice, sunt acum sinterizabile in 90 de minute
(în cuptoarele cu sinterizare rapidă*)
*Testat pentru cuptoarele AUSTROMAT 674i, inFire HTC speed si Sintra Plus; valabil pentru discurile din zirconiu Katana ML/HT, STML/UTML.

Zirconiul UTML - Ultra Translucent Multi Layer
Zirconiu cu translucenta sticlei, cu cel mai inalt nivel de translucenta
Tehnologie MultiLayer - culoare si translucenta gradata

translucenta-discuri-zirconiu.jpg

Pentru fatete si coroane anterioare este necesar un nivel inalt de translucenta, pentru a imbunatati armonia restaurarii cu structurile dentare adiacente si pentru a preveni o aparenta vizibil albicioasa.
UTML este in intregime foarte translucent, cu o intensitate de culoare redusa foarte mult in zona incizala pentru a evidentia translucenta prezenta in smaltul dintilor naturali.
Acest material este indicat atunci cand se poate utiliza nuanta bontului. Inainte de a alege zirconiul pe care il veti folosi, evaluati cu atentia nuanta bontului, pentru a determina daca nu este prea decolorat sau pigmentat pentru a putea fi folosit cu acest produs foarte transparent

Tehnologia Multi-Layer
Noritake Katana ML (Multi-Layer) sunt primele discuri din zirconiu policromatic, multistrat, ideale pentru a obtine rapid restaurari cu aspect natural, Full-Contour/Monolitice.
Este un zirconiu cu o estetica superioara, similara dintilor naturali, obtinuta datorita gradatiei translucentei si saturatiei nuantei, dinspre colet spre incizal.
Discul este alcatuit din mai multe straturi suprapuse, pre-colorate, cu translucente graduale, fiecare reprezentand dentina, smaltul si respectiv zonele de tranzitie. Straturile se imbina uniform, fara a se observa linii de delimitare.

1. stratul de dentina 35% (din grosimea discului)
2. stratul 1 de tranzitie 15%
3. stratul 2 de tranzitie 15%
4. stratul de smalt 35%

Astfel, se obtine rapid si cu rezultate remarcabile o restaurare similara dintilor naturali.

utml-fateta.jpg

utml-frontali.jpg

Rezistenta la incovoiere

proprietati-discuri-zirconiu.jpg


katana-utml-rezistenta.jpg

Nuante:

katana-utml-nuante.jpg

katana-utml-grosime.jpg

program-sinterizare.jpg

Detalii:
diam. - 98.5mm
grosime - 18mm

Nuante disponibile: EA1, EA2.

Pentru a mari poza, dati clic
discuri-cadcam-katana-selectia-nuantelor.jpg

Informatii suplimentare gasiti in Ghidul de utilizare

Instrucţiuni

Descarcă Fişierul (PDF) Descarcă Fişierul (PDF)

Pentru a vizualiza acest fişier aveţi nevoie de utilitarul Adobe Acrobat Reader

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (35)