Lampa fotopolimerizare Ultradent VALO Cordless

5941

lampa fotopolimerizare fara fir

9.200,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Lampa de fotopolimerizare Valo ofera o combinatie unica intre tehnologie si design!

Aflati de ce  Valo a fost nominalizata ca fiind cea mai buna lampa de fotopolimerizare din lume in 2010:

Polimerizare eficienta

Ultradent este pionierul implementarii tehnologiei LED pentru fotopolimerizare. Lampile Ultradent folosesc aceasta tehnologie inca din 2003.

Utilizarea tehnologiei LED asigura o polimerizare mai eficienta a materialelor de restaurare care folosesc fotoinitiatori traditionali.

Valo insa are incorporata o tehnologie unica, inovatoare, care permite o polimerizare eficienta si a materialelor ce contin fotoinitiatori de ultima generatie.

Putere si eficienta

Valo are trei moduri de lucru: 1000mW (Standard), 1400mW (High Power) si 3000mW (Plasma Emulation), asigurand puterea necesara fotopolimerizarii rapide, sigure si eficiente. Un timp redus de fotopolimerizare previne riscul supraincalzirii tesuturilor dentare. VALO fiind o lampa cu fir, are aceeasi putere maxima la fiecare utilizare, spre deosebire de lampile cu baterii, unde puterea variaza cu nivelul de incarcare a acestora.

Polimerizare completa

Valo este dotata cu 4 led-uri, acoperind un spectru extra-larg de lungime de unda: 395-480nm. Astfel Valo poate polimeriza complet toate tipurile de rasini compozite fotopolimerizabile, indiferenta daca acestea contin fotoinitiatori clasici sau moderni. Rasinile compozite estetice, de tip smalt, contin fotoinitiatori moderni, care nu sunt fotopolimerizati de lampi cu led conventionale!

Putere concentrata

Lumina emisa de Valo este concentrata printr-o lentila speciala, rezultand o raza focalizata, compacta, omogena, cu putere mare si uniforma, chiar si la o distanta de 10mm. Lampile obisnuite pierd 70% din putere la mai putin de 10mm, lumina disipandu-se.

ultradent-valo-focalizare.jpg

Vedeti aici diferentele dintre fasciculul de lumina al lampii Valo vs alte lampi de pe piata.

Lampa Valo

ultradent-valo-putere-10mm.jpg

Alte lampi

ultradent-valo-competitie.jpg

Design

Capul subtire al lampii Valo ofera avantaje importante in timpul utilizarii in cavitatea bucla. Astfel, este usor de utilizat si in cazul cavitatilor bucale cu dimensiuni reduse.

ultradent-valo-acces.jpg

Accesarea suprafetelor tuturor dintilor nu reprezinta o problema - fasciculul de lumina poate fi emis intotdeauna in unghiul corect de 85°. Cu un ghid de lumina conventional, accesul la dintii posteriori reprezinta adeseori o problema.

Durabilitate maxima

Corpul lampii Valo este realizat dintr-o singura bucata de solida de duraluminiu calit, de tipul celui utilizat in industria aeronautica. Este acoperita cu un strat teflonat, de duritatea safirului, rezistent la zgariere si care asigura etanseitatea. Cablul este ranforsat cu fibre de Kevlar (acelasi material folosit pentru vestele anti-glont!). Lampa este incredibil de rezistenta, fiind imposibil de distrus accidental intr-un cabinet dentar.

ultradent-valo-solid.jpg

Costuri de intretinere ZERO

Led-urile au durata de viata aproape nelimitata.

Nu are baterii sau alte consumabile scumpe.

Ca o confirmare a calitatii si a performantelor superioare, lampa Valo a primit distinctii din partea mai multor publicatii de specialitate, printre care: Dentistry Today, Reality, Dental Product Shopper, Inside Dentistry.

Pe scurt, a fost nominalizata ca fiind cea mai buna lampa de fotopolimerizare din lume!!!

Alte detalii, informatii tehnice si aprecieri ale utilizatorilor, gasiti aici.

Garantie extinsa la 3 ani

S-ar putea sa-ti placa si

Folii de protectie pentru...
visibilityVezi produsul

100 folii / cutie

Folii de protectie pentru Lampa VALO Cordless

Pret 259,00 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.