Made in Italy

Lipitura universala Solder LV 15 bulk o lipitura

0106SLN12012001

Lipitura universala pe baza de argint (nu se ceramizeaza)

19,00 lei
cu TVA

Solder LV 15 este o lipitura universala (nu se ceramizeaza) cu o culoare galbena , disponibila in tije cu flux (decapant) incorporat.

Solder LV 15, la fel ca toate lipiturile de la Nobil Metal care au fluxul incorporat, este fabricat prin sistemul unic de "impaturire" a foliei subtiri de aliaj in jurul unei tije subtiri de flux.

Sistemul de "impaturire", asigura forma tubulara a tijei, dar permite si descarcarea gazelor produse in timpul topirii aliajului. Mai mult decat atat, datorita acestui proces, la fiecare lipitura facuta, aliajul nu se intareste la capatul baghetei, prin creearea de mici "explozii" cauzate de gazul care nu are pe unde sa fie evacuat, si formeaza un blocaj inte aliaj si flux. Fluxul este special, previne oxidarea suprafetei lipiturii si nu lasa urme dupa sudura.

Nu contine: Be, Cd, Pb, Cr, Co, Mo, Al.

Instructiuni de folosire:

Directionati o flacara foarte mica in zona pe care doriti sa o sudati / lipiti. Cand culoarea incepe sa se schimbe spre roz, introduceti bagheta de lipitura dintr-o directie orizontala, perpendiculara cu flacara. Datorita fluxului incorporat, lipitura se va topi si va curge imediat.

Compozitie: Ag 59% - Cu 16% - Zn 25%

Proprietati fizice:

Interval de topire: 655 - 680°C

Punct de turnare: 700°C

Mod de prezentare: bulk o bucata

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Made in Italy