Frezatoare Opera Easy 5 (dry)

Frezatoare in 5 axe pentru discuri de ceara, PMMA, zirconia, Peek, acetal sau aliaje ne-pretioase cu crom-cobalt

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Easy5 este o frezatoare in 5 axe, ce poate fi utilizata intr-o gama larga de indicatii clinice. Axa B (a 5-a) are un unghi de rotatie extraordinar de mare, de pana la aprox. 35 de grade, iar suportul pentru discuri are o deschidere de pana la 40mm, astfel incat se poate poate prelucra orice obiect ce poate fi frezat uscat.

Constructia stablia, robusta si dimensiunile compacte ale aparatului garanteaza rezultate excelente. Confortul in utilizare, viteza de lucru si eficienta sunt asigurate de numeroase caracteristici, printre care schimbarea automata a frezelor sau prezenta unui compartiment practic pentru accesorii.

Fabricata in Germania

easy-5-2.jpg

Date tehnice:

-5 axe simultane si inca 3 axe liniare, x,y si z, iar cele 2 axe rotative asigura multiple si variate posibilitati de intrebuintare.

- Axa B (a 5-a) are un unghi de rotatie exceptional de ±35°, ceea ce face din Easy5 solutia ideala atat pentru turnarea modelelor si pentru ghiduri chirurgicale, cat si pentru protetica si implantologie.

- Discurile pot avea o grosime de pana la 40mm. Astfel, Easy5 va permite sa utilizati o gama larga de materiale: ceara, PMMA, zirconia, Peek, acetal sau aliaje ne-pretioase cu crom-cobalt.

easy-5-materiale.JPG

- Corpul frezatoarei este din din aluminiu masiv turnat si absoarbe vibratiile, asigurand astfel o stabilitate foarte mare a intregului aparat. In plus, ghidajele liniare ale axelor x,y si z si axa dubla B cresc si mai mult rigiditatea si stabilitatea ansamblului.

- Schimbarea frezelor este automata - maxim 16 freze. In plus fata de frezele utilizate in mod obisnuit, puteti monta rapid alte freze in schimbator. In acest mod, puteti continua lucrul fara intrerupere atunci cand o freza s-a uzat. Masurare haptica (tactila) a uzurii pentru frezele diamantate.

- Motor puternic si precis, cu rulmenti din ceramica hibrida, cu putere continua de 300W. Variatia cuplului este bine echilibrata.

- Mecanism de protectie modern, sofisticat, inchidere automata, sigura. Incinta de frezare se inchide etans, pentru protectia perfecta antipraf a mecanismelor si a componentelor electronice.

- Sertar practic pentru accesorii, in care puteti depozita frezele si discurile, pentru a le avea intotdeauna la indemana. Sertarul este dotat cu un panou integrat de administrare a frezelor (ATB). Cele 30 de compartimente numerotate sunt administrate de software-ul DentalCAM.

Avantaje:

- Motor precis cu rulmenti pentru cele 3 axe liniare

- Rezolutia motorului < 1 micron

- Sine de ghidaje din otel finisat

easy-5-4.jpg

Axe de rotatie:

- Axa A 360° Harmonic Drive de mare precizie;

- Axa B (a 5-a) pivoteaza in unghi de ±35° Suport pentru discuri:

- Dispozitiv de fixare pentru discuri standard de 98.5mm, grosime 10-40mm

- Schimbare discuri manuala Putere constanta (S1): 300 W; putere maxima la iesire (Pmax): 500W

- Turatie maxima 60.000 rpm

- Precizie repetablitate frezare: 3 microni

- Racire cu aer

- Nu necesita ventilare

- Functionare cu fisiere STL

Miscarea axelor: 165.5 x 108 x 93 mm 

Software CAM adaptat inclus. Parametrii de frezare si tipurile de freze pentru fiecare material sunt predefinite.

Consum de aer:

- 6 bar - 40 l/min

- 8 bar - 50 l/min

Dimensiuni: 630 x 450 x 530 mm

Greutate: 88 kg

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.