Periute Groovy Clinician's Choice

9000650601

Periute pentru lustruit, universale - kevlar impregnat cu diamant!

92,00 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Periute Groovy Clinician's Choice
Forma: CUPA
9000650601 92 RON
Periute Groovy Clinician's Choice
Forma: OCLUZAL
9000650602 92 RON
Periute Groovy Clinician's Choice
Forma: ROATA
650605 92 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Cu o singura periuta puteti acum obtine o super-lustruire a restaurarilor din compozit sau portelan, fara a deteriora textura suprafete!

Asa cum sugereaza si numele produsului, periutele Groovy creeaza un super-luciu prin lustruirea suprafetei, a tuturor detaliilor anatomice, santuri si fosete care au fost realizate cu eforturi deosebite. Tehnica de utilizarea a periutelor Groovy este eficienta si foarte rapida, iar suprafata rezultata nu este nicidecum plata, cum se intampla deseori in urma utilizarii discurilor de lustruit.

Periutele Groovy sunt fabricate din fibre de Kevlar impregnat cu mii de particule de diamant, pentru a permite obtinerea celui mai bun luciu posibil (luciu superior chiar si periutelor impregnate cu carbura de siliciu). De cele mai multe ori intreaga operatie dureaza sub 30 de secunde. Groovy pot fi folosite pe restaurari din compozit hibrid, portelan si restaurari provizorii (bisacrilat).

Groovy nu se "destrama" si fibrele componente nu se detaseaza ca la alte sisteme. Se pot autoclava si refolosi de foarte multe ori. Atentie, desi alte sisteme de lustruire poate ca arata la fel, nu sunt si facute la fel. Asa ca daca vreti sa obtineti ceea ce doriti - restaurari cu un luciu natural, intr-un timp foarte scurt, fara sa pierdeti anatomia suprafetei - alegeti originalul, periutele Groovy din kevlar impregnat cu diamant.

Periutele de lustruit Groovy sunt disponibile din stoc in doua forme: ocluzal si cupa universala

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.