Cheia de culori Noritake

211-1189EU

Cheia de culori Noritake

434,00 lei
cu TVA

Cheia de culori Noritake a fost creata special pentru a se potrivii perfect cu portelanul Noritake (EX-3, CERABIEN, TI-22). Gasirea culori potrivite se va face usor.

1) Conceptul de baza asupra culorilor. Portelanul Noritake contine mai putine tente cenusii si mai multe tente de roz. Acest nou sistem da un aspect de culoare „vie", ca la dintii naturali. Dupa acest principiu a fost realizata cheia de culori Noritake. De remarcat este faptul ca la realizarea cheii de culori nu s-a folosit nici una din coloratii (interna, externa) - aceasta pentru a usura procesul de selectare a culorii.

2) Nuantele originale Noritake. Cheia are patru nuante originale Noritake.

a) Nuante intermediare (NP1,5; NP2,5) NP1,5: culoare intre A1 si A2 - corespunde nuantelor cu tenta rosiatica. NP2,5: culoare între A2 si A3 - corespunde nuantelor cu tenta rosiatica.

b) Aceste doua nuante sunt utile în situatia în care pacientul doreste dinti mai albi, sau cand este necesara o potrivire cu dintii vecini albiti.

3) Alte caracteristici pentru o usoara si corecta alegere a culorii:

a) Denumirea culorii este tiparita cu pigment ce nu reflecta lumina si se afla pozitionata in apropirea dintelui de pe cheie. Astfel, numele culorii se cuprinde usor in cadru atunci cand se fac fotografii.

b) Suportul metalic, desi lustruit, nu reflecta lumina.

c) Suportul cheii de culori permite o cautare usoara a culorii potrivite, deoarece culorile de aceiasi nuanta (seria A, seria B, etc.) sunt pozitionate pe un suport comun.

d) Angulatia dintre dintele de pe cheie si suportul sau metalic a fost gandita astfel incat sa se evite reflexia luminii atunci cand se aseaza paralel cu dintele natural.

e) Forma dintelui din cheia de culori este foarte simpla pentru a facilita alegerea culorii.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.