Ace rotative preevazare coronara OneFlare

20952201

Ace totative tehnologi T-Wire, mai flexibile cu pana 50% decat alte ace cu indicatii similare. Blister 5 ace OneFlare presterilizate (17mm, #25, .09).

231,00 lei
cu TVA

OneFlare este un ac rotativ NiTi utilizat la începutul instrumentarii canalelor radiculare, pentru a inlesni accesul. Această etapă de pre-evazare coronara este esențială pentru a evita ulterioara tensionare a acelor in timpul instrumentarii, micsorand riscul separarii acestora.

Datorita tehnologiei de fabricatie si a aliajului Ni-Ti de tip T-Wire, OneFlare este mai flexibil cu pana 50% decat alte ace cu indicatii similare. De asemenea si rezistenta la separare este crescuta, facand din acest instrument unul mai sigur de utilizat.

Avansare in siguranta
Ajuta la o centrarea eficientă și mai ușoară a acelor de mână folosite pentru permeabilizare.
Micsoreaza riscul de separare a instrumentelor ce urmeaza a fi folosite deoarece le creeaza o cale de acces directa spre portiunea medie si chiar treimea apicala
Varful inactiv previne erorile iatrogene de tip perforatii sau praguri

Interferențele de la intrarea in canalul radicular sunt eliminate printr-o acțiune selectivă de periere cu acest instrument
Se expune intrarea in canalul radicular
Se reducerea riscului ca urmatoarele ace folosite sa se agate de peretii canalelor radiculare

Caracteristici unice
Grosimea maxima a acului nu depaseste 1mm
Raport optim intre grosimea varfului (daca ar fi prea subtire ar creste riscul de separare) si grosimea maxima a acului (diametrul maxim este mult mai mic decat alte ace similare de la concurenta)

Se recomanda utilizarea in rotatie continua pentru preevazare coronara, la o turatie intre 250 si 400 rpm si cu un torque (cuplu) maxim de 3 Ncm

Forma de prezentare:
blister cu 5 ace OneFlare presterilizate (17mm, #25, .09)

S-ar putea sa-ti placa si

Ace rotative OneCurve...
visibilityVezi produsul

Ace rotative Ni-Ti pentru prepararea canalelor radiculare

Ace rotative OneCurve MicroMega (set 5 ace)

Pret normal 297,00 lei Pret 238,00 lei
  • -19,87%
  • -19%
Ace rotative de...
visibilityVezi produsul

Ace rotative Ni-Ti Sterile, usor de utilizat, pentru cateterizarea si permeabilizarea canalelor radiculare. Blister cu 5 ace presterilizate OneG .

Ace rotative de cateterizare OneG

Pret 273,00 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.