Ace rotative ProTaper Next Maillefer blister 3 ace asortate

A08032219A003

Ace rotative Ni-Ti sterile, blister 3 ace asortate

295,00 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Ace rotative ProTaper Next Maillefer blister 3 ace asortate
Lungime: 21 mm
Marime: ASORT. X1-X3
A08032219A003 295 RON
Ace rotative ProTaper Next Maillefer blister 3 ace asortate
Lungime: 25 mm
Marime: ASORT. X1-X3
A08032259A003 295 RON
Ace rotative ProTaper Next Maillefer blister 3 ace asortate
Lungime: 31 mm
Marime: ASORT. X1-X3
A08032319A003 295 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

ProTaper Next este succesorul sistemului ProTaper Universal, care a fost standardul de aur in endodontie pentru multi ani. Este o solutie eficienta pentru medicii endodonti care isi doresc un sistem versatil si flexibil pentru majoritatea tratamentelor de canal.

Generatia urmatoare....

... acopera mai multe cazuri clinice dificile

Miscarea unica serpuita si flexibilitatea sistemului de ace ProTaper Next fac posibila prepararea canalelor mai inguste si mai curbate decat majoritatea sistemelor NiTi de pe piata.

... aduce o siguranta imbunatatita

Riscul de rupere a acelor este redus semnificativ. In acelasi timp, acele urmeaza si mai indeaproape anatomia canalului radicular. Performanta instrumentelor si siguranta pacientului sunt esentiale pentru un tratament endodontic bun.

... scurteaza timpul de preparare

O secventa clinica mai scurta inseamna mai putin timp pentrecut pentru schimbarea instrumentelor. Eficienta taierii reduce timpul de preparare a canalelor radiculare, pentru medicii stomatologi, acest timp este castigat in favoarea altor proceduri, precum irigarea. 

... detritusul este indepartat mai eficient

Sectiunea transversal dreptunghiulara excentrica ofera acului o miscare serpuita si confera un spatiu marit, pentru indepartarea detritusului dentinar. 

M-WIRE

Materialul M-Wire NiTi imbunatateste flexibilitatea, dar, in acelasi timp, isi pastreaza eficienta de taiere. Aceasta proprietate este obtinuta printr-un tratament termic special creat de Dentsply Sirona.

Puteți conta pe acceași eficiență ProTaper și performanță a conului variabil cu care v-ați obișnuit și în care aveți încredere, de la ProTaper Universal. Iar acum, aceeași performanță și multe alte caracteristici se regăsesc și în ProTaper Next. Este ceea ce vă place atât de mult la versiunea inițială de ProTaper, însă cu câteva rafinări adăugate pentru o performanță îmbunătățită.

Bazat pe performanță. Rafinat de știință. Următorul pas în evoluția celui mai bun sistem de ace din lume este aici. ProTaper Next. Performanță rafinată.

Secțiune transversală dreptunghiulară pentru o rezistență mai mare

La fel ca și în cazul ProTaper Universal, acele rotative ProTaper Next se disting prin performanța conului variabil, dar au în plus o secțiune dreptunghiulară descentrată, pentru o rezistență mai mare a acului.

Mișcare rotativă asimetrică unică, pentru mai multă eficiență

Mișcarea rotativă asimetrică a ProTaper Next vă permite să obțineți un canal complet conic cu mai puține ace. Rezultatul îl constituie forma previzibilă ProTaper pe care o așteptați – cu o mai mare eficiență procedurală.

Intra in lumea standardelor medicale in crestere

Dentsply Sirona asigura un standard medical ridicat, prin ambalarea acelor ProTaper in blistere individuale sterilizate, pentru o utilizare de unica folosinta. Folosirea a 2-3 ace de preparare proTaper Next pentru fiecare procedura clinica fata de 4-5 ace folosite in trecut, face sistemul ProTaper Next mai accesibil pentru medic sa implementeze politica utilizarii de unica folosinta a instrumentelor, cu numeroase avantaje, precum: 

- ergonomie - nu este nevoie de reprocesare (curatare, sterilizare) si reorganizare a acelor ProTaper Next NiTi

- reducerea discului de fracturare a instrumentului in canalul radicular - instrumentele folosite in tratamentul canalelor radiculare sunt supuse oboselii ciclice, principala cauza a ruperii acului in timpul tratamentului endodontic. Utilizare unica scade riscul ruperii acelor si, astfel, creste siguranta pacientilor.

- eficienta optima la taiere - folosirea acelor pentru cazuri multiple reduce eficienta de taiere, aceasta afectand performanta si satisfactia medicului si a pacientului. Cu sistemul ProTaper Next, eficienta de taiere nu se schimba, deoarece un nou instrument este folosit la fiecare pacient. 

- fara risc de contaminare incrucisata - oricat de bine ar fi sterilizat instrumentul, anumite tipuri de bacterii si resturi de tesuturi pot ramane pe instrument. Utilizarile suplimentare ale instrumentelor cresc potentialul de contaminare incrucisata la pacientii urmatori. 

Utilizate la o rotatie continua de 300rpm, la > 2Ncm

Prezentare - blister 3 ace asortate X1-X3

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.