• -38,01%

DIAGNOdent Pen 2190 KaVo refurbished

1.007.9621

Aparat fara fir pentru diagnosticarea cariilor

7.904,00 lei
4.900,00 lei Economisesti 38%
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


DIAGNOdent Pen este cel mai avansat si recent aparat de la KaVo pentru determinarea modificarilor patologice din structura dentara. Practic este extrem de util pentru diagnosticarea cariilor, inclusiv cele incipiente sau ascunse, greu de detectat prin alte mijloace.

DIAGNOdent masoara fluorescenta tesuturilor dentare prin intermediul unui fascicul laser. Aceasta tehnologie inovatoare 655 nm ajuta la detectarea cariilor necavitate, din santuri si fisuri, dar si de pe fetele netede ale dintilor, chiar de la un stadiu incipient. Testele clinice au demonstrat inalta acuratete a aparatului precum si reproductibilitatea rezultatelor.

Masuratorile facute cu alaturi de mijloacele conventionale de diagnostic, ajuta in alegerea metodei de tratament corecte: monitorizarea evolutiei respectivei zone, terapie preventiva sau restaurare minim-invaziva. DIAGNOdent Pen detecteaza cariile din santuri si fosete, de pe suprafetele netede, carii proximale, placa din pungile parodontale. Rezultatele sunt afisate pe ecran si pot fi citite si interpretate cu usurinta.

+ Compact - doar 210mm lungime

+ Fara fir, asigura mobilitate si manevrabilitate

+ Usor de utilizat

+ Detectie precisa a tesuturilor carioase: rata de succes 90%!

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.