OccluSense Bausch set complet

BK5000

dispozitiv portabil pentru inregistrarea electronica a presiunii ocluzale

7.340,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Viitorul in controlului ocluziei

OccluSense este un dispozitiv portabil, wireless, pentru a transfera datele inregistrate (distributia presiunii ocluzale) pe aplicatia de iPad OccluSense.

occlusense.jpg

Senzorii de presiune, avansati din punct de vedere tehnologic, ai dispozitivului OccluSense permit inregistrarea fortelor masticatorii cu 256 de niveluri de presiune.

Materialul subtire si flexibil permite inregistrarea ocluziei statice si a celei dinamice. In plus, cu ajutorul stratului de pigment rosu se marcheaza contactele ocluzale pe dintii pacientului, Setul OccluSense contine si o cutie cu 25 de senzori BK 5025.

Senzorul de presiune electronic OccluSense:

- subtire

- doar 60 microni

- flexibil

- acoperit cu un strat pigmentat, de culoare rosie (senzorii de presiune OccluSense nu se pot steriliza, nu se pot utiliza la mai multi pacienti)

occlusense-pigment-rosu.jpgOcclusense_operare.png

Dispozitivul portabil este conceput ergonomic: este prevazut cu 2 butoane de comanda, pentru o manevrare intuitiva.

Se utilizeaza precum hartia de articulatie.

Inregistreaza presiunea oculzala.

OccluSense se utilizeaza precum materialul traditional pentru inregistrarea ocuziei. Presiunea masticatorie a ocluziei statice si a celei dinamice poate fi inregistrata si apoi stocata direct in aplicatia de iPad OccluSense.

Asa se inregistreaza presiunea ocluzala.....simplu si rapid!

Aplicatia de iPad OccluSense.

Inregistreaza, evalueaza, organizeaza, compara si exporta inregistrarile ocluzale Aplicatia este gratuita si se poate descarca din magazinul tau Apple AppStore (www.occlusense.com/install).

Modele compatibile de iPad: 12.9" iPad Pro, 10.5" iPad Pro, 9.7" iPad Pro, iPad Air 1 si iPad Air 2.

occlusense-aplicatie-ipad.jpg

Incarcatorul prin inductie permite incarcarea wireless a bateriei. Bateriile incarcate la maxim permit utilizarea dispozitivului pana la 4 ore.

Atentie! Dispozitivul OccluSense Bausch se poate utiliza DOAR impreuna cu o tableta tip iPad (modelele compatibile sunt mai sus) si aplicatia disponibila gratuit in AppStore.

(Tableta iPad nu este inclusa in set)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.