Plasa Micro-Grid pentru proteze din fibra de sticla - roz

MG160IR

Plasa pentru proteze din fibra de sticla

146,22 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Bio Quartz Fiber Reinforcement este noua linie de materiale de intarire din fibra de sticla si fibra de cuart Micro Medica.

Fibra de sticla este materialul de intarire cel mai utilizat în stomatologie, adaptabilitatea sa speciala, usurinta utilizari, estetica si mai presus de toate rezistenta mecanica ridicata fac din acest material o alternativa buna pentru consolidarea structurala a puntilor si coroanelor in loc de metal sau ca intarire pentru proteze dentare rasinice.

Biocompatibilitatea excelenta si estetica incredibila fac din Bio Quartz Fiber Reinforcement un instrument perfect pentru a obtine lucrari de inalta calitate si rezistente.

micro-grid.jpg

Micro Grid este noua plasa din fibra de curat dezvoltata de Micro Medica pentru consolidarea si repararea protezelor dentare din rasini acrilice.

Noua plasa Micro Grid din fibra de cuart este moale, flexibila si extrem de rezistenta, se potriveste si se integreaza perfect cu rasina acrilica ceea ce face proteza incredibil de rezistenta la socuri si rupere, fara a modifica estetica. Usurinta de utilizare permite utilizarea in lucrari de zi cu zi in laborator.

Dimensiuni:

o plasa de fibra de sticla Micro-Grid: 60 x 60 mm

Grosime: 0.15 mm 

Prezentare - 1 plasa de fibra de sticla

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.